Limonkusumuz
Yeni Üye
Sizin kuşunuz kaç günde iyileşti öğrenebilir miyim
Çok fazla sürüyorsunuz, kanatları ağırlaşır, yaralara sür sadece boş deriye bu yüzden stres yapıyor, çok olmuşgüncel halini bırakıyorum abla ilacı sürdük yoruldu yine durgunlaştı ağızdan bir damla stres için damlasını da damlattık ilacı sürdükten sonra gözlerini kapatıyor hareket etmiyor birde şeyi soracaktım gagasını da sürekli vuruyor kaşıyor ben
Grit kum mu? Kuş sizin değil mi? Ne yediğini içtiğini bilmiyor musunuz?Birde rifi sürdükten sonra midesine iyi gelen kum gibi bir şey var direk ona gidiyor onu ağzına alıyor sürekli
Bolca dışarı çıkarın, stres yaşamasın bizde çok üzülüyoruz, Allah ın izniyle düzelecektir inşallah dualarım sizinleŞu an ki hali ilacı sürdükten sonra iyice yaraladı kendini ve kalan tüylerini de yoldu ilacı fazla sürmedik o kısımlara kadar bulaşmış çünkü o yüzden sürdük
Akar için tek ve doğru tedavi bu ablacımabla beni mazur gör lütfen daha kötü oldu sanki ya da süreç bu ilk attığım halinde böyle değildi hani ilaç mi acaba iyi gelmedi anlamıyorum bir türlü lütfen yanlış anlamayın beni kötü görmeyin ama durumu bu başka bir şey olabilir mi biliyorum işin ehli olmuşsunuz ama korkuyoruz gün geçtikçe iyi olmuyor sanki
Canım benim inan gördükçe ben de çok üzülüyorum, küçücük bedeni cidden savaşıyor, diğer minnoşumuz yendi Allah ın izniyle bu güzellikte yenecek inşallahİçim rahatladı ya gerçekten çok sağolun
İlk başlarda istilacılar biraz semptomları artırır zaman içerisinde bu şekilde azalarak devam edecek Allahın izniyle Sabır ve zaman inşallah kurtulacak minikAbla kuşumun şu an ki hali hemen kafesine baktık tüyünü yolmamış tüy yoktu çok sevindik yara kısımları kabuk bağlamış fotoğrafta yarası çok kötü gözüküyor ama pıhtılaştı kanamıyor şu an şükür kaşıntısı da yine var ama her saniye kaşımıyor kendisini ve tüylerini temizliyor baya