• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil Sevda papağanı!

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ayrıca mamaistden ürünler kullanırsanız iyi olur mesela zeolit tozu içten kuşa gerçekten çok iyi geliyor, entrobac probiyotik kuşu da desteklemek lazım burda arama kutucuguna zeolit tozu yazarsanız bir sürü yazılan forum ve faydalarını yazmışlar ben sürekli kullanırım kuşun içinde zararlı ne varsa söküp atıyor sizin durum farklı ama içten de takviye yapmak iyi olur 🙏 mamaist güvenilirdir merak etmeyin bende ordan alıyorum mesaj yazdığım konuları inceleyebilirsiniz mamaistden siparişlerimi göstermiştim diğer herkes de göstermişti kendi satın aldıklarını 🙏 çok güzel mamalar satıyorlar belki arada bir yaparsınız kuşada enerji verir. Miktarları konusunda sıkıntı yaşarsanız yazabilirsiniz, içine zeolit tozu, sağlık tohumu, kalsiyum, kuş toprağı katıyorum ben birde sevdiği sebze varsa doğrayabilirsiniz hafif ıslatıp veriliyor ama sebze varsa onun suyunu çekiyor zaten yeterli oluyor.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
rifi sürdüm veterinere götürdük orda stres oldu rifi sürdüm ama tüy yolmasını daha fazla yaptı hala devam ediyor 😔 daha fazla yoluyor kendini gagalıyor stres olduğu için yüksek ihtimal ama şu an ki durumu böyle net fotoğrafını ekledim
Işığı kapatın uyusun yoruldu bügün yarın daha iyi olur inşallah 🤲

Limonkusumuz

Yeni Üye
Tamam vermeyeceğim bu gün hiç morali yok sesi dahi çıkmıyor normal midir bu hali

Limonkusumuz

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim 😔😔😔😔 inşAllah iyi olur elimizden geleni yapıyoruz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sürdük böyle duruyor sesi dahi çıkmıyor gözünü kapatıyor ara ara 😔
Buna rif sebep olmuyor
Şuan parazite karşı deri altında savaş var, mücadele ediyor, parazit çok canlı, yollarda görürsünüz vücudu kıpkırmızı olmuş köpekler oluyor😔🤲 uyuz diyoruz, şuan aynı parazit onunda içinde var ve ilaç onu yenmeye çalışıyor 😔🤲
Çok güçlü olduğuna inanıyorum🤲😊
Mücadele edecek ve kazanacak Allah ın izniyle🤲🤲🥰
Dışarı çıkmayı seviyorsa çıksın, rif değerse yıkayınca çıkıyor
Üzülmesin, küsmesin🤲🥰💓
Entrobac probiyotik ile destek verin, 3 gün üst üste verin bağışıklık sistemi güçlenmelidir

Limonkusumuz

Yeni Üye
Teşekkür ederim ilacı sürdük hala tüyünü koparıyor ne diyelim artık bekleyeceğiz ilacını sürüp çok sağolun

Limonkusumuz

Yeni Üye
Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama ilacı sürüyoruz ya biraz bekliyor sonra deli gibi tüyünü yoluyor ön göğüs kısmında tüyleri vardı az önce hepsini yoldu 😔😔😔😔 ilaçtan önce yaralıyordu kendini de ilaçtan sonra delirdi iyice muhtemelen ilaç iyi geliyor yakıyor pisliği ama ne biliyim 😔

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama ilacı sürüyoruz ya biraz bekliyor sonra deli gibi tüyünü yoluyor ön göğüs kısmında tüyleri vardı az önce hepsini yoldu 😔😔😔😔 ilaçtan önce yaralıyordu kendini de ilaçtan sonra delirdi iyice muhtemelen ilaç iyi geliyor yakıyor pisliği ama ne biliyim 😔
Parazitler, yapıştığı konakçıyı kolay kolay terk etmez. Bu bir süre devam edecek bu şekilde maalesef.. 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Biliyorum ki veteriner boyunluk vermişti, takmamıştım, boyunluk takma şansınız varsa takın, ampul yakıcı değil😔stres yapıyor,

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tüylerini yolmasını stresten, banyo isterse yapsın, tekrar rif dökün
Yolması sıkıntı değil tekrar çıkar, boyunluk ta olmaz yara var, siz çokca ilgilenin dikkatini dağıtın
Alışacak ve gün gün parazit ölecek inanıyorum😊🤲

Ahmed

Müdavim
Durumu nedir acaba tedaviye devam ediyormusunuz fotoğrafını görebilirmiyiz

Limonkusumuz

Yeni Üye
Şu an ki durumu böyle aşırı kırmızı gözükmesi riften dolayı yarası kan pıhtılaşıyor iyileşecek gibi oluyor da yine gagalıyor kendisini bu sabah biraz sesi çıkıyor dün hiç sesi çıkmıyordu bütün tüylerini yolmuştu

Ekli dosyalar

Limonkusumuz

Yeni Üye
Stres için bunu vermişti veteriner ağızdan 1 damla ya da suyuna 3 damla şeklinde iyi mi sizde

Ekli dosyalar

Limonkusumuz

Yeni Üye
güncel halini bırakıyorum abla ilacı sürdük yoruldu yine durgunlaştı ağızdan bir damla stres için damlasını da damlattık ilacı sürdükten sonra gözlerini kapatıyor hareket etmiyor birde şeyi soracaktım gagasını da sürekli vuruyor kaşıyor ben

Ekli dosyalar

Limonkusumuz

Yeni Üye
Birde abla ilaçtan sonra daha fazla kendini yoluyor neden acaba parazitler öldüğü için mi özellikle kanat kısmı sert olan kısmı koparıyor gibi çekiştiriyor