ablacım durumu şu anlık bu kaşıntısı devam ediyor bazen çok kaşınıyor bazen hiç kendisini yıkadı biraz şu an kurudu ilacını tekrarliycaz durumu nasıl sizce
Maşallah SüphanAllah
Çok güzel, ablacım, kulak pamuğu ile kuruyan yaraların kabuklarını alabilirsen al lütfen, üzeri düşerse daha çabuk ilaç içeri yayılır, karın bölgesi tüyleri geliyor, sırt geliyor
Parazit bitecek, canlılar ölmüş büyük ihtimalle yumurtalar ölsün çok daha hızlı iyileşecek Rabbim in izniyle
Savaşçımız kazanacak inanıyorum
Zayıf biraz yulaf yesin, hatta en çok ne seviyorsa verin herşeyi yesin, takviyelerini unutmayın, Yara kısımlara rif sürün
Maşallah böyle görmek beni mutlu ediyor Rabbim razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık
Allah razı olsun ablacım sizden bilgi kirliliği içinden sizi bulmasam hayvan telef olacaktı düzeleceğine inancımız bile kalmamıştı hatta ama gün geçtikçe iyiye gidiyor 1 hafta kadar daha devam edicez 1 hafta sonunda size tekrardan fotoğrafını atacağım çok teşekkür ederim her şey için özellikle sabrınız için teşekkür ederim
Allah razı olsun ablacım sizden bilgi kirliliği içinden sizi bulmasam hayvan telef olacaktı düzeleceğine inancımız bile kalmamıştı hatta ama gün geçtikçe iyiye gidiyor 1 hafta kadar daha devam edicez 1 hafta sonunda size tekrardan fotoğrafını atacağım çok teşekkür ederim her şey için özellikle sabrınız için teşekkür ederim
Cümlemizden Rabbim razı olsun
Önce can
İnan ki Rabbim fadimana sabrı vermiş bana
Her zaman yazabilirsin, soru sorabilirsin fotoğraf paylaşabilirsin, bu forum sağlık ve yardımcı olmak için kurulmuştur
Yeterki minicik gözleri hiç solmasın, kalpleri atsın sağlıklı afiyetli bir şekilde
Elimizden geldiğince doğru paylaşım, kolay tedavi hızlı iyileşme için çabalıyoruzhiçbir ücret talep etmiyoruz, tamamen sevgimize, gönlümüzle, vijdan ve merhametimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz
Biz söylüyoruz, minik can dostlarımızın sahipleri yol arkadaşları emek harcıyor
Emeğine yüreğine sağlık ablacım
Rabbim içimizde ki merhameti artırsın, daha çok cana ulaşalım inşallah
Ablacım merhaba bir sürece girdik gerçekten çok zordu kendi şahsi hayatımızda da zorluk başladı üstüne birde kuşumuzun kendisini kanatması acı çekmesi şimdi Allah’a şükürler olsun çok iyi durumu tüylendi ufak bir yarası kaldı sadece o iyileşiyor yaralarını kanatması sürekli ve iyileşmesi zor oldu rifi düzenli kullandık son haftalarında iyileşme gördüğümüz an bıraktık kafesini sürekli temiz tuttuk ekstra dikkat ettik biraz da sabırla ve sizin doğru yönlendirmenizle şu an bu durumdayız her şey için çok çok teşekkür ederiz
Çok şükür iyi eskisi gibi bu süreçte bize daha çok bağlandı yanından ayrılınca bağırıyor gelmek istiyor bizimle tüylenmeye de başladı ufak bir yarası kaldı kapanıyor o da
Benim kuşum da bu kadar kötü olmasa da buna benzer bir sureç yaşadı, geçmiş olsun kuşunuza..Sadece bir tavsiye vermek isterim kaşintısı devam ederse, bana da bunu bu işin ehli bir hocamiz vermisti.Çinko takviyesi yapin.Çocuk cinko şurubu.Mudahale olarak algilanmazsa sadece denedigim biseyi paylaştim.Kaşınti durmustu benim kuşumda.
Çok şükür iyi eskisi gibi bu süreçte bize daha çok bağlandı yanından ayrılınca bağırıyor gelmek istiyor bizimle tüylenmeye de başladı ufak bir yarası kaldı kapanıyor o da
Merhaba ablacım
Küçücük yarasına küçücük rif damlatırsan riske atmayızHamdolsun çok şükür ailece zoru başardınızsavaşı kazanmak üzeresiniz
O kadar mutlu oluyorum ki böyle görünce
Emeğine yüreğine sağlık ablacım
Benim kuşum da bu kadar kötü olmasa da buna benzer bir sureç yaşadı, geçmiş olsun kuşunuza..Sadece bir tavsiye vermek isterim kaşintısı devam ederse, bana da bunu bu işin ehli bir hocamiz vermisti.Çinko takviyesi yapin.Çocuk cinko şurubu.Mudahale olarak algilanmazsa sadece denedigim biseyi paylaştim.Kaşınti durmustu benim kuşumda.
Merhaba, çinko çok önemli bir mineraldir, yanlız kuşumuzada canlı parazit vardı
Çinko bağışıklık sistemini güçlendirir güzel bir tavsiye teşekkür ediyorum
Kaşıntısı tamamen geçti ablacım eskisi gibi mutlu uçuyor hastalandığı dönem sadece ya uyuyor ya da susup içini çekiyordu şimdi eskisinden daha yaramaz hatta her şey için çok teşekkür ederiz gerçekten sabrınız ve ilginiz için ne kadar mesaj attıysam hepsine tek tek döndünüz
Kaşıntısı tamamen geçti ablacım eskisi gibi mutlu uçuyor hastalandığı dönem sadece ya uyuyor ya da susup içini çekiyordu şimdi eskisinden daha yaramaz hatta her şey için çok teşekkür ederiz gerçekten sabrınız ve ilginiz için ne kadar mesaj attıysam hepsine tek tek döndünüz