ben cumadan sonra burda aktif olmam muhtemelen o yüzden bana bir şey yazarsanız görmem ama siz ümidinizi yitirmeyin gerekirse rif stoğu yapın bir an önce geçsin şu sıkıntısı, sürekli şırıngaya çekin dökün maruz kalsın rahatsız olacak ama geçecek sevdiği yemekleri verin ve tedaviye devam edin asla boşluk yapmayın ben sürekli dökerdim sabah dökemiyordum o yüzden akşam bir saat aralıklarla 4-5 kere döküyorduk lütfen çabalayın rifle yolunuza devam edin. Başka ilaç almanıza gerek yok Demet abla sizi ne güzel yönlendirmiş kullanın fotoğraf çekin bol bol karşılaştırmak açısından iyi olabilir. Kuşunuza bolca sağlık diliyorum inşallah iyileşir durumu ilerlediği için ekstra efor sarfetmeniz gerektiğini unutmayın inşallah iyi olur kuşunuz ümidinizi kaybetmeyin her karanlık gecenin bir sabahı vardır
fazlaca dökmekten korkmayın kuyruğa kadar bakın var mı oralarda da böyle varsa dökün yayın iyice rahatsız olacak ama bu onun iyiliği için yoksa daha da ilerlerse imkansız olur sizin için lütfen çokça çabalayın iyileşsin bu yavru
rif ampul hemen tedavi etmeye başlıyor dokundugu anda, çok güçlü bir ilaç hafife almayın bir de günde defalarca kullanırsanız kurtulma şansı artar