• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YUMURTLAMA

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aşurelik buğdayı kastediyor galiba Demet abla
Muhabbet kuşlarada verebiliyor muyuz acaba negibi faydası var Demet ablam bizi aydınlatırsa bizde yapalım inş
Çimlendirme bugdayı var ablacım, aşurelikte oluyor, işlem görmemiş bugday🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Konuları merak edip bakmasak duyuruyu görmeyecektim Burçak hanımcım bizsiz olmazki bizde yola çıkalım iftardan önce orda oluruz yavrularımla 🤭🤣
Ablacım bugday da E ve B vitamini çeşitliliği çok, çok besleyicidir, kızıştırır🥰, bağırsak florasını düzenler çünkü B12 var, B7 var biotin var 🥰🤲

KızımLimon

Paylaşımcı
Herkese mutlu sabahlar. Prenses 47 grama kadar indi :love:
1000022194.jpg

Geçen gün tüylerinin kaşırken ensesinin orada bir kabartı fark ettim. Fotoğrafta da belli oluyordur umarım. Bu normal bir şey mi? Eğer değilse ne yapmalıyız?
1000022173.jpg

İkinci olarakta fotoğraftaki gibi karnında ve çevresinde tüy yok. Bu yeni bir şey değil, bu forum ile tanışmadan önce gittiğimiz veteriner hekim normal bir durum demişti ama sizce normal mi?

Mert G.

Eski Forumcu
Herkese mutlu sabahlar. Prenses 47 grama kadar indi :love:
Ekli dosyayı görüntüle 81375

Geçen gün tüylerinin kaşırken ensesinin orada bir kabartı fark ettim. Fotoğrafta da belli oluyordur umarım. Bu normal bir şey mi? Eğer değilse ne yapmalıyız?
Ekli dosyayı görüntüle 81376

İkinci olarakta fotoğraftaki gibi karnında ve çevresinde tüy yok. Bu yeni bir şey değil, bu forum ile tanışmadan önce gittiğimiz veteriner hekim normal bir durum demişti ama sizce normal mi?
Bu tüyler yuvada yatmaktan mı böyle oldu

KızımLimon

Paylaşımcı
Anladım b vitamini takviyesi yapıyormusunuz
Röntgen sonuçlarında karaciğerinde yağlanma ve iki bronşu tıkandığı için homeopatik ilaç kullanmaya başladığımız için takviyeleri bırakmıştık. İlaçlar bitince yalnızca entrobac kullanmaya başladık. Yani 3-4 aydır b vitamini kullanmıyoruz. Ama tüylerinin bu durumu dahada eskiye dayanıyor

Mert G.

Eski Forumcu
Röntgen sonuçlarında karaciğerinde yağlanma ve iki bronşu tıkandığı için homeopatik ilaç kullanmaya başladığımız için takviyeleri bırakmıştık. İlaçlar bitince yalnızca entrobac kullanmaya başladık. Yani 3-4 aydır b vitamini kullanmıyoruz. Ama tüylerinin bu durumu dahada eskiye dayanıyor
Anladım hocalarım görsün tam bilgim yok acıkcası

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu an tedavide olduğu için normal maşallah sübhanallah bayağı düşmüş güzellik az kalmış 🙏🌸😍