• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

YUMURTLAMA

KızımLimon

Paylaşımcı
Biz de sizleri seviyoruz 🥰🌸 Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inanın 🙏 Ders çalışırken bile burada yardım etmeye çalışıyorum inanın bildirimleri açtım 😍 Bazen komplike bir şekilde birden fazla rahatsızlık bir araya geliyor ve bu durumda birden fazla tedavi işleri çıkmaza sokuyor maalesef sizi anlıyorum 🙏 Yalnız halsiz gözüküyor ilerleyen zamanda da devam ederse kanatlı uzmanına götürün derim yumurtasına baksın güzelliğin 🌸
Sizlerin hakkını nasıl öderim 🥺🥺
Evet iki gündür sürekli uyukluyor ve yorgun duruyor. Maalesef Kayseri'de kanatlı uzmanı yok. Ama tekrardan röntgene götürmeyi düşünüyorum hem karaciğer için hem de akciğerler için.
Röntgende yumurtayla ilgili gelişmelerde gözükür mü?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizlerin hakkını nasıl öderim 🥺🥺
Evet iki gündür sürekli uyukluyor ve yorgun duruyor. Maalesef Kayseri'de kanatlı uzmanı yok. Ama tekrardan röntgene götürmeyi düşünüyorum hem karaciğer için hem de akciğerler için.
Röntgende yumurtayla ilgili gelişmelerde gözükür mü?
Evet gözükür buraya atabilirsiniz 🙏🌸 Estağfurullah her zaman 😍

KızımLimon

Paylaşımcı
Bir de bu alışkanlığı çıktı. Giysilerin tüylerini vs. de bu şekilde yoluyor. Bunun yumurtasıyla alakası olabilir mi?
Ve son soru bayramda köye gideceğim. Evde yalnız kalmasını istemiyorum. Taşıma çantasıyla götüreceğim. Yanıma kafesini de alacağım. Muhmetemelen bir ya da iki gece orada kalacağız. Kafesinde kalır diye düşündüm. Yolcuk boyunca ve orada nelere dikkat etmem gerekir?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir de bu alışkanlığı çıktı. Giysilerin tüylerini vs. de bu şekilde yoluyor. Bunun yumurtasıyla alakası olabilir mi?
Ve son soru bayramda köye gideceğim. Evde yalnız kalmasını istemiyorum. Taşıma çantasıyla götüreceğim. Yanıma kafesini de alacağım. Muhmetemelen bir ya da iki gece orada kalacağız. Kafesinde kalır diye düşündüm. Yolcuk boyunca ve orada nelere dikkat etmem gerekir?
Klasik kemirme davranışı 😍 Aç ve susuz kalmasın, hava akımında da kalmasın ve fazla sarsılmasın 🙏🌸

KızımLimon

Paylaşımcı
İyi bayramlar herkese. Limon biraz durgun bu sıralar. Köydeki evi tanımadığı için kafesinden çıkaramıyorum maalesef. O yüzden bana küs ama çok ağır bir tüy dökümü de geçiriyor. Yemesi çok azaldı.Bu yüzden Elle besleme yapıyorum. Ben yumurta sıkışmasından korktum. Videodaki durumundan bir çıkarım yapabilir misiniz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İyi bayramlar herkese. Limon biraz durgun bu sıralar. Köydeki evi tanımadığı için kafesinden çıkaramıyorum maalesef. O yüzden bana küs ama çok ağır bir tüy dökümü de geçiriyor. Yemesi çok azaldı.Bu yüzden Elle besleme yapıyorum. Ben yumurta sıkışmasından korktum. Videodaki durumundan bir çıkarım yapabilir misiniz?
Sıkışma yok ama yumurta var mı ele geliyor mu

KızımLimon

Paylaşımcı
Kızım hiç iyi değil. Ne yemek yiyor ne de su içiyor. 38 gram olmuş. Mama veriyorum şırıngayla onu da yemiyor. Dal darı en sevdiği şeydir. Onu bile kabuğunu sifleyip geri çıkarıyor. Dışkılarını da gözüm hiç tutmuyor. Kusma hareketi yaptı çok garip bir şekilde ama sadece salya çıkardı ve ekşi kokuyordu. Çok küçükken tüy dökümlerinde böyle olurdu ama uzun zamandır olmuyordu. Yine olunca çok endişelenmeye başladım.

KızımLimon

Paylaşımcı
Kızım hiç iyi değil. Ne yemek yiyor ne de su içiyor. 38 gram olmuş. Mama veriyorum şırıngayla onu da yemiyor. Dal darı en sevdiği şeydir. Onu bile kabuğunu sifleyip geri çıkarıyor. Dışkılarını da gözüm hiç tutmuyor. Kusma hareketi yaptı çok garip bir şekilde ama sadece salya çıkardı ve ekşi kokuyordu. Çok küçükken tüy dökümlerinde böyle olurdu ama uzun zamandır olmuyordu. Yine olunca çok endişelenmeye başladım.
Kafesini sabunladım, sıcak suyla yıkadım. (VirkonS'miz bozulmuş onun için onu kullanmadım) Diğer oyuncaklarını, tüneklerini, suluğunu, yemliğini vs. attım.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta ile alakalı sorun olabilir o nedenle röntgen önemli 🙏🌸