Benim tavsiyem enginar var ya onun sapları var onları iyice kaynatın 20 dakika rengini verdikten sonra altını kapatın, demlensin bir saat azıcık suluğuna dökün, üstüne de içme suyu katın verin içsin haftada bir kez
Benim tavsiyem enginar var ya onun sapları var onları iyice kaynatın 20 dakika rengini verdikten sonra altını kapatın, demlensin bir saat azıcık suluğuna dökün, üstüne de içme suyu katın verin içsin haftada bir kez
Benim biraz kafam karıştı, ensesindeki beze ve gövdesindeki tüysüzlük için mi enginar suyu yoksa karaciğer ve bronşları için mi? (Daha önce enginar suyundan bahsetmiştiniz karaciğere iyi gelir diye, birkez yaptım içti afiyetle)
Benim biraz kafam karıştı, ensesindeki beze ve gövdesindeki tüysüzlük için mi enginar suyu yoksa karaciğer ve bronşları için mi? (Daha önce enginar suyundan bahsetmiştiniz karaciğere iyi gelir diye, birkez yaptım içti afiyetle)
Karaciğer için ben normalde de veriyorum fıstık ve çikoya Anti enflamatuar özelliği olduğu için cilde de iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendirdiği için solunuma da iyi gelir gövdesindeki tüysüzlük de karaciğer ile alakalı yine muhtemelen solunumu da
Karaciğer için ben normalde de veriyorum fıstık ve çikoya Anti enflamatuar özelliği olduğu için cilde de iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendirdiği için solunuma da iyi gelir gövdesindeki tüysüzlük de karaciğer ile alakalı yine muhtemelen solunumu da
Burun deliklerini olabildiğince net gözükecek şekilde çekmeye çalıştım. Fotoğrafa göre sol burun deliğinin içerisinde siyahlık var. Ve yine sol deliğin altı biraz sarı gibi.
O siyahlık daha da belirginleşti. Videoda gözüksün diye uğraştım ama umarım seçebilirsiniz.
Ayrıca dışkıları yine garipleşmeye başladı. Tüy dökümünde üstelik ve bir de hâlâ yumurtlamadı. Kuyruğu düşük. Karanlık yerlere girmeye çalışıyor ama...
Burnuna toz kaçmış gibi o çıkarır, dışkı da fena değil sebze verdiğiniz için bu renk normal fazla elinizde sıkmayın, yumurtlamak üzere muhtemelen tünekte videosunu görebilir miyiz
Burnuna toz kaçmış gibi o çıkarır, dışkı da fena değil sebze verdiğiniz için bu renk normal fazla elinizde sıkmayın, yumurtlamak üzere muhtemelen tünekte videosunu görebilir miyiz
Sanırım konu küçükhanım olunca sabırsız biri oluyorum. 5 aya yakındır dışkısındaki baloncuklar, nefes alışverişindeki sorun, yumurtası, karaciğeri vs. ile ilgilenmeye çalışıyorum ama somut bir geri dönüş alamayınca bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diyorum...
Bu aileyi çok seviyorum; burada bir şeyler okumayı,yazmayı iyi hissettiriyor bana. Ama çok bir şeyler yazınca başkalarına engel olmaktan korkuyorum.
Neyse konumuz o değildi. Burnunda bir siyahlık var. Ama ne olduğunu anlayamıyorum. Size tam gösteremiyorum da... Umarım kendisi çıkarabilir
Biz de sizleri seviyoruz Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz inanın Ders çalışırken bile burada yardım etmeye çalışıyorum inanın bildirimleri açtım Bazen komplike bir şekilde birden fazla rahatsızlık bir araya geliyor ve bu durumda birden fazla tedavi işleri çıkmaza sokuyor maalesef sizi anlıyorum Yalnız halsiz gözüküyor ilerleyen zamanda da devam ederse kanatlı uzmanına götürün derim yumurtasına baksın güzelliğin