• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

rahimey

Aktif Üye
Benim ilk yavrularım şuan bebekleri var, ikiside Jumbo erkek😊🥰🤲Gagalar siyah, yaklaşık 40 günlükleri bu fotoğrafta ve forumda Şampiyon olmuştuk🥰🤲yarışmada🥰🤲
3 aylıkken ikiside kızgınlığa girdi 5 aylıkken çifleştiler, eşleriyle ve bebekler çıktı🥰🤲şimdi Şehmus BAKIR abilerinden güvendeler, yavrularının fotoğrafları geliyor🥰🤲😊sağlıklı afiyetli ömürleri olsun inşallah 🥰🤲😊
Maşallah hemen de kızgınlığı girmiş 🙈hiç olmasın bebisleri hiç kiyamm vermeye çaba emk bu canlar için geçe de gündüz uyumadım gık dediler yatağımdan kalktm Rabbim yerlrini guzl eylesin petsotaki. Canlar çok üzülüyorum 😢

rahimey

Aktif Üye
Çiftleşme olsada önemsemeyin, büyük ihtimalle 2 yumurta olur kafese bırakır, alırsınız, dinlensinler,bağışıklık güçlensin 2-3 ay sonra tekrar yuvalık takarsınız😊🤲
Şuan dışı ve erkkk kuş aynı kafes yavrularım da 2 Şi kafeste 2 de yuvalıkta 4dun de kafese aldım ama girmişler yarın temizlik yapacağım yuvaligi kalsın mi yoksa çıkarayım mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah hemen de kızgınlığı girmiş 🙈hiç olmasın bebisleri hiç kiyamm vermeye çaba emk bu canlar için geçe de gündüz uyumadım gık dediler yatağımdan kalktm Rabbim yerlrini guzl eylesin petsotaki. Canlar çok üzülüyorum 😢
Ne kadar güzel bakılırsa okadar erken kızgınlık oluyor, aslında kızgınlık sağlıklı demektir😊delikanlı olmak, gençkız olmaktır🤲😊bende çok üzülüyorum ama merhametli kişilerin almasını umud ediyorum sürekli 🤲😊

rahimey

Aktif Üye
Şuan ilk kuşum 1 aylık ve hala çık çık ötüyor anneye ve arada kuşlar çık cik baya şiddetli ötmeye basliyor aspur var yulaf var akıllı yemlikte bolca yem var anlamam anne baba bir arada anneyi alıyorum yavruların yanına kusuyor garibim oda

rahimey

Aktif Üye
Tamamen kendi hallerine mi birakayim yoksa takviye şart mı ?