• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

Tsc6045

Paylaşımcı
Merhaba gözünüz aydın, ilk damarlanma 6.günden sonra olur, bu defa daha tecrübeli bir anne var siz bile şaşıracaksınız🥰🤲önce sapsarı olur sonra kızarır🤲😊
Çok teşekkür ederim hocam sadece anne değil biz de tecrübelendik. Keşke böyle acı şekilde öğrenmeseydik. Ama kader işte… hayırlı kandiller diliyorum ☺❤

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam hocam yanına alayım dişiyi yemi bolca koydum akşamlari cikrtirim 👏
Çiftleşme olsada önemsemeyin, büyük ihtimalle 2 yumurta olur kafese bırakır, alırsınız, dinlensinler,bağışıklık güçlensin 2-3 ay sonra tekrar yuvalık takarsınız😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İki üc gün sonra tekrardan gündüz çekip Atayim
Yarın atabilirsiniz, fotoğraflar yaklaşınca ikisi de mor maşallah ilk fotoğraf büyük olan gaga kararmış, büyüdükçe açılacak rengi, 3-4 ay sonra netleşir, tüyler ve cere renk alır, erkek güzel bakımla 4-5 aylıkken kızgınlığa girebilir😊🥰IMG_20240111_175242.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Benim ilk yavrularım şuan bebekleri var, ikiside Jumbo erkek😊🥰🤲Gagalar siyah, yaklaşık 40 günlükleri bu fotoğrafta ve forumda Şampiyon olmuştuk🥰🤲yarışmada🥰🤲
3 aylıkken ikiside kızgınlığa girdi 5 aylıkken çifleştiler, eşleriyle ve bebekler çıktı🥰🤲şimdi Şehmus BAKIR abilerinden güvendeler, yavrularının fotoğrafları geliyor🥰🤲😊sağlıklı afiyetli ömürleri olsun inşallah 🥰🤲😊

rahimey

Aktif Üye