• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

mortsvivants

Paylaşımcı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sağlıklı mutlu olsunlar da hep yaramaz olsunlar ablam ;)
Tüm aile onlara çalışıyoruz, yemekleri, temizliği, odanın ısısı, kapının kapanması, TV sesi, eğlence vakti, banyo, uyku saati, yem kontrolü, suluk kafes temizliği, evimizin neşesi bereketi huzuru onlar😊🤲🥰

mortsvivants

Paylaşımcı
Tüm aile onlara çalışıyoruz, yemekleri, temizliği, odanın ısısı, kapının kapanması, TV sesi, eğlence vakti, banyo, uyku saati, yem kontrolü, suluk kafes temizliği, evimizin neşesi bereketi huzuru onlar😊🤲🥰
5 yıldızlı otellerinin ödemesini tatlılıklarıyla yapıyorlar demek :)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

rahimey

Aktif Üye
Sırada kızımın adı ve canım kelimesi var söylesin kızım yem alacak söz verdi, african paracet istiycem🤣🤣🤣🤣yakında çözer oğlum🤲🤲🥰
Bnim sevdam da kuşlarımin adımı solemesiyle başladı dünyaya bedeldi allhim eriyip bitiyodum malesef kaçırdım onları ama bedelini rüyalarıma hergun girmesiyle ödedim 😑

Tsc6045

Paylaşımcı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
Hocam 20-22-24-26 ocakta(bugün en son) yumurtladı. Ayın 23-24 ü gibi ışığa tutup baktığımda boş yumurta gibi görmüştüm. Hatta eşime dedim alalım istersen diye elleme hayvana boşver yumurtlaması bitince alırız dedi. Hocam mucize gibi ya dün gece baktım. 20 sindeki yumurta damarlanmış 22 si damarlanmaya başlamış. Dedim iyi ki almamışız . Ama bildiğiniz boş yumurtaydı. İçi sapsarı. Şimdi bıraktık bakalım. İlk kuluçkasına göre daha çok yatıyor. Ama dışarında çıkıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam 20-22-24-26 ocakta(bugün en son) yumurtladı. Ayın 23-24 ü gibi ışığa tutup baktığımda boş yumurta gibi görmüştüm. Hatta eşime dedim alalım istersen diye elleme hayvana boşver yumurtlaması bitince alırız dedi. Hocam mucize gibi ya dün gece baktım. 20 sindeki yumurta damarlanmış 22 si damarlanmaya başlamış. Dedim iyi ki almamışız . Ama bildiğiniz boş yumurtaydı. İçi sapsarı. Şimdi bıraktık bakalım. İlk kuluçkasına göre daha çok yatıyor. Ama dışarında çıkıyor.
Merhaba gözünüz aydın, ilk damarlanma 6.günden sonra olur, bu defa daha tecrübeli bir anne var siz bile şaşıracaksınız🥰🤲önce sapsarı olur sonra kızarır🤲😊

rahimey

Aktif Üye
Hayırlı kandiller hocam ya 😢 erkek kuş yavrusunu eş olaraak görür mü 😢elmde seviyodum geldi kıskandığıni düşündüm ama az önce tepsnie çıkmaya başladı ah bn bu oglanla napicam 😢