• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yumurtlama ve benim acemiliğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Beslemiycek anne, siz elbesleme maması yapın ağızlarını açarlar, acıkınca verin
Darı koyun önlerine, yavaştan uğraşırlar kırarlar, kızıldarı olsun, maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🤲🥰kurtarmışlar, 2-3 güne tüyler patlar😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aminnn inşallah ♥😍 yumurta hasladim koydum onleri yemezse kendim müdahale ederim
Yiyemezler😊elbesleme maması var mı, çay kaşığına yoğurt kuvamından koyu yapın verin, çok acıkınca hepsi yer, olmazsa şiringa da kullanabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Biraz panik yaptım 🙈2 kafesim var yavrular 1 kafeste anne baba 1 kafeste bı sorun olur yuvalık falan yok
Sorun olmaz, birbirlerine sokulup uyurlar, kafes içine derin Bir kap yerleştirin, içine yuvalık malzemesi dökün üstüne bebekleri bırakın, çok geniş olmasın, gecede kalın bir örtü ile 4 tarafını örtün kafesin, açıklık yukarıda olsun bir kenardan 10cm yeter hava gelsin, üşümesinler😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sorun olmaz, birbirlerine sokulup uyurlar, kafes içine derin Bir kap yerleştirin, içine yuvalık malzemesi dökün üstüne bebekleri bırakın, çok geniş olmasın, gecede kalın bir örtü ile 4 tarafını örtün kafesin, açıklık yukarıda olsun bir kenardan 10cm yeter hava gelsin, üşümesinler😊🤲
Yada, yuvalığı çıkarın, yuvalığın içine alın ayrı bir yere koyun etrafını emniyete alın
Yuvalığı ağzına kafes ızgarası sabitleyin çıkmasınlar daha sıcak ve güvenli olur

rahimey

Aktif Üye
🤲Maşallah sıcacık önlerine aspur dal darı koydum yiyolar ama küçük olan biraz zorlanıyor kardeşi de bakıyor maşallah 🤲

rahimey

Aktif Üye
Yada, yuvalığı çıkarın, yuvalığın içine alın ayrı bir yere koyun etrafını emniyete alın
Yuvalığı ağzına kafes ızgarası sabitleyin çıkmasınlar daha sıcak ve güvenli olur
Hocam oraya akıllı yemlik koyacağım dediğiniz gbi kafesin altına Mısır granulu koyacahom kağıt koymustum kaldıracağım onlri