• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Merhaba tekrardan güncel diskişi bu şekil zeolite devam ediyorum bı dün veremedim zeoliti entrobac 3 gün kullandım bugün sabah sade su verdim ve güncel dışkısı bu şekil zeoliti toplam 3 gün kullandım 7 gün daha kullanıcam ve tekrardan diski guncellemesi yapacagim

smblarer

Tutkulu
Birde bir sorum daha olacak az önce bı anda böyle hızlı hızlı uçmaya başladı odaları hızlı bir şekilde uçtu sonra geldi tek kanadı havadaydi böyle sanki titriyordu ama şuanda düzeldi ucmasunda bir sorun yok stresten dolayimi yaptı öyle acaba niye kanadını öyle havaya kaldırdı şuanda normal ama ucmasindada bir sorun yok keyfide yerinde fotoğrafta çekemedim

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Birde bir sorum daha olacak az önce bı anda böyle hızlı hızlı uçmaya başladı odaları hızlı bir şekilde uçtu sonra geldi tek kanadı havadaydi böyle sanki titriyordu ama şuanda düzeldi ucmasunda bir sorun yok stresten dolayimi yaptı öyle acaba niye kanadını öyle havaya kaldırdı şuanda normal ama ucmasindada bir sorun yok keyfide yerinde fotoğrafta çekemedim
Sinirsel bir durum olabilir, gözlemlemeye devam edin.

smblarer

Tutkulu
İdrarda hala renk var ki entrobac vermediği günkü dışkıları bu herhalde. o yüzden bi 10-15 gün kadar kullanın
Sabah duruyordu entrobac saat 11.40 gibi değiştirdim o dişkıyı nezaman yaptı bilmiyorum yani sabahta yapmış olabilir hiç dikkat etmedim yani diski yapmismi diye suyunu degistirdigim gibi evden çıktım çünkü

smblarer

Tutkulu
Merhaba güncel diskisi bu şekil ilk fotoğraf dünki dışkısı diye biliyorum dün gervit vermiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt