• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Hergün zeolit veriyorum buda az önceki dışkısı sahiplendiği biryer var oraya gidince oraya diskisini yapmıyor biriktiriyor sonra bıanda büyük yapıyor bu şekil, bu durum tehlikelimi
Ve dışkıları nasıl düzelme varmi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Hergün zeolit veriyorum buda az önceki dışkısı sahiplendiği biryer var oraya gidince oraya diskisini yapmıyor biriktiriyor sonra bıanda büyük yapıyor bu şekil, bu durum tehlikelimi
Zeoliti kaç gündür kullanıyordunuz?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Dışkı tutması illa zarar verir lakin sürekli tutamaz. Bir süre sonra kendisi tutmak istese bile atar.

smblarer

Tutkulu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sulukta banyo olmaya çalışıyordu sıcaktan dolayı herhalde sonra su koydum önüne yapsın diye yapmadı kaçtı sonra üzerine fisfıs yaptım yukardan, banyo olur gibi yaptı kacmadida
Tm ozaman sıkıntı olmaz, ama hasta olmasın ablacığım 😊🤲

smblarer

Tutkulu
Herkese merhaba dıskısında şu şekil kan şeklinde kırmızılık var iki dakka öncesinde yaptığı dışkıda yoktu ancak bunda var dişkıyı yaptığında gozukmuyordu ama mendille alınca böyle kırmızılık gözüktü diskidan mi geldi yada mendildemi vardı bilmiyorum biryere çarpmadı keyfi yerinde yemesi içmesi yerinde niye böyle yapmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt