• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Herkese merhaba bir sorum olacak deve dikeni ununu haftada 1 defa yarım çay kaşığı yemine katıyoruz dimi akıllı yemliği var direk yemek yediği yere dökeyim mi

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Herkese merhaba bir sorum olacak deve dikeni ununu haftada 1 defa yarım çay kaşığı yemine katıyoruz dimi akıllı yemliği var direk yemek yediği yere dökeyim mi
Akıllı yem lige deil de yem kabına kaçabilirsiniz daha iyi olur. Yada mamasına

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Hazırladığınız meyve, sebze ve yumurta mamalarına dediğiniz kadar atabilirsiniz yeme koyarsanız dibe çöker çokta faydası olmaz.

smblarer

Tutkulu
Tamamdır mama demişsiniz nasıl yapılıyor dsha önce hiç yapmadım

smblarer

Tutkulu
Merhaba bir sorum daha olacak kusura bakmayın çok soru soruyorum kafasında turuncumsu tarzı birşey kök tarzi birşey var tuyunun altında sert nedir o bilginiz varmı fotoğraf çekemedim cektirmiyor hicbirsekilde

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bir sorum daha olacak kusura bakmayın çok soru soruyorum kafasında turuncumsu tarzı birşey kök tarzi birşey var tuyunun altında sert nedir o bilginiz varmı fotoğraf çekemedim cektirmiyor hicbirsekilde
Her zaman sorabilirsiniz, hiç sorun yok. Bölgenin fotoğrafını görsek daha iyi olur benim hayal gücüm çok iyi değil 🙂

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Fotoğraf görmeden birşey demek zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt