• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Herkese merhaba dıskısında şu şekil kan şeklinde kırmızılık var iki dakka öncesinde yaptığı dışkıda yoktu ancak bunda var dişkıyı yaptığında gozukmuyordu ama mendille alınca böyle kırmızılık gözüktü diskidan mi geldi yada mendildemi vardı bilmiyorum biryere çarpmadı keyfi yerinde yemesi içmesi yerinde niye böyle yapmış olabilir
Merhaba, parazitler muhtemelen iç organ kanaması yapmış veya anüs kısmı kabızlıktan yırtılmış olabilir kabızlık var mı?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba dıskısında şu şekil kan şeklinde kırmızılık var iki dakka öncesinde yaptığı dışkıda yoktu ancak bunda var dişkıyı yaptığında gozukmuyordu ama mendille alınca böyle kırmızılık gözüktü diskidan mi geldi yada mendildemi vardı bilmiyorum biryere çarpmadı keyfi yerinde yemesi içmesi yerinde niye böyle yapmış olabilir
Kan nerde tam olarak ben göremedim de?

smblarer

Tutkulu
Merhaba, parazitler muhtemelen iç organ kanaması yapmış veya anüs kısmı kabızlıktan yırtılmış olabilir kabızlık var mı?
Yok gibi abla kafesine koydum yeni peçete serdim tekrar diski yapınca atacagim bu dışkısından önce yaptığında yoktu anlamadım niye böyle yapti bu dişkıyı çıkardığında kan gözükmüyordu mendile alınca dagildi bı baktım kırmızılık var
Kan nerde tam olarak ben göremedim de?
kırmızı kısımlar kan değil mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yok gibi abla kafesine koydum yeni peçete serdim tekrar diski yapınca atacagim bu dışkısından önce yaptığında yoktu anlamadım niye böyle yapti bu dişkıyı çıkardığında kan gözükmüyordu mendile alınca dagildi bı baktım kırmızılık var
Tamam Ablacım bir daha yaptığını da at bakalım ☺

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ben kan göremedim, benim gözler gidik herhalde. Bu dışkıdan önce kırmızı herhangi bir ürün tüketti mi? Daldarı da buna dahil.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ben şu sıralar çok evde olamıyorum arkadaşım bakıyor kuşa bir süredir veriyorum diyor ama şüpheliyim bugün kendim verdim
Kanamalı dediğiniz dışkının daha net görseli varsa ekler misiniz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dışkıyı niye eşeliyorsunuz? Altına kağıt havlu koyun yaptığı an bir kaç resim çekın ekleyin. Eğer kan varsa öyle daha iyi anlaşılır👍 Sidiği kanlı ise problem ve risklidir,ama dışkı da hafif kırmızılık oluştuysa ya yedikleri yada burçağın dediği gibi bağırsakta zorlamadan dolayı olmuştur o da riskli değildir. Dışkı eşeleyerek anlayamayız mikroskop ile bakmıyoruz arkadaşlar

smblarer

Tutkulu
Dışkıyı niye eşeliyorsunuz? Altına kağıt havlu koyun yaptığı an bir kaç resim çekın ekleyin. Eğer kan varsa öyle daha iyi anlaşılır👍 Sidiği kanlı ise problem ve risklidir,ama dışkı da hafif kırmızılık oluştuysa ya yedikleri yada burçağın dediği gibi bağırsakta zorlamadan dolayı olmuştur o da riskli değildir. Dışkı eşeleyerek anlayamayız mikroskop ile bakmıyoruz arkadaşlar
Yok hocam eşelemedim koltuğa yapmiştı bende mendille alırken dağildı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt