• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım alışmıyor

zeysssbird

Eski Forumcu
Şu kafes düzenim bir türlü içime sinmiyor. Kuyruğu hep çok değiyor gibi hissediyorum en soldaki tünekte. Bı zararı olurmu tellere degmesinde. Kafes de çok ufak değil aslına
Ortadaki tüneği çıkarın 2 tünek yeterli, merdiveni de isterseniz kapıdan aşağı doğru takın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bu şekilde mi. Salıncak da koydum sever diye belki
Bu defa daha iyi salıncak 2 tel yaklaşırsa geçebilir,
Bir açıklama yapmak istiyorum :kuşlar evlerinin deşimini çok istemez, herşey yerli yerinde olmalı, su yemlik tünek alışkanlıkları vardır, sürekli değişim hoşlarına gitmez😊

zeysssbird

Eski Forumcu
Bir açıklama yapmak istiyorum :kuşlar evlerinin deşimini çok istemez, herşey yerli yerinde olmalı, su yemlik tünek alışkanlıkları vardır, sürekli değişim hoşlarına gitmez😊
Abla sultanlar genel olarak muhabbetler gibi salıncak seviyorlar mı

nazir

Paylaşımcı
Haklısınız. Bu düzende kalicam. Salıncağı da yaklaştırcam tunege biraz. Böyle tam oldu gibi teşekürler 🤗

nazir

Paylaşımcı
Bugün 2 hafta oldu. Dışarı çıkarttım. Daha alışık değil hiç bana. Elimi öyle bir ısırdı ki koparcak sandım 🤭 fakat uçarken kafasını vurdu. Burnunun ortasında Az bir şey kan var. Devamlı akmadı. Sadece üstü soyulmuş gibi. Her hangi yapmam gereken bir şey var mı acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün 2 hafta oldu. Dışarı çıkarttım. Daha alışık değil hiç bana. Elimi öyle bir ısırdı ki koparcak sandım 🤭 fakat uçarken kafasını vurdu. Burnunun ortasında Az bir şey kan var. Devamlı akmadı. Sadece üstü soyulmuş gibi. Her hangi yapmam gereken bir şey var mı acaba
aaa geçmiş olsun, fucidin krem veya terramicyn krem varsa minicik sürün enfeksiyon kapmasın
Çok sert bakıyor maşallah SüphanAllah 🥰🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafesin dışına bir tünek takın, kapıyı açın kendisi çıksın biraz sabır🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nerden temin edebilirim krem. Petsopdan mi eczaneden falan mı 🤔
Eczaneden alabilirsiniz evde bulunsun fucidin krem yada terramicyn krem uygun, sizde yaralanmalarda kullanabilirsiniz😊

nazir

Paylaşımcı
@Demet bükay bir şey daha sorcam. Çok sordum soru 🤭 akıllı yemlik kullanıyorum. Önceden muhabbet kuşu vardı. Ondan dolayı çıkarmadım. Alıştı, yiyor güzel. Fakat bazı arkadaşlar yeme yeri ufak diye önermiyor. Akıllı yemlik kullanımı kolay diğerine göre. Sıkıntı olur mu bunla devam etse. Yoksa diğer normal yemlik mi takmam şart

Üst Alt