• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım alışmıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nerden temin edebilirim. Bulamıyorum. Bı sitede var yıldızı düşük çok. 2 kişi yorum yapmış güvenemedim 😂
Merhaba, Yeni nesil pro yemlik mi akıllı yemlik mi istiyordunuz

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bende buldum. Bakayım alıp denemek istiyorum. Yeme bölmesi daha geniş geldi bana normal akıllı yemlikten
Assağı yukarı 1 tl kadar bir boşluk var sultanların boyuna göre daha uygun.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aynen bende öyle düşündüm çıkarayım. Bu pro akıllı yemlik varmış bir de. Onla alakalı bir fikriniz varmı acaba
Pro olanda klasik akıllı yemliğin daha büyüğü. Yarım kiloya kadar yem alabiliyor ve çöp hazneside haliyle büyük. Farklı bir avantajı yok. Tek iyi yanı onun tünek kısmı daha sağlam olduğu için farklı tünek kullanmaya gerek yok.

nazir

Paylaşımcı
Ben direkt satıcının shopier sitesinden almıştım.
Satıcının shoper sitesinden bir yer buldum fakat güvenilir mi tereddüt ediyorum. O kişiden başka da kimse satmıyor. Bulamadım başka yerde. Bir kişi sadece satıyor. Patentini almış sanırım .sizin aldığınız kişi ki acaba. Başka da bir yerde bulamadım satan 🤔

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Satıcının shoper sitesinden bir yer buldum fakat güvenilir mi tereddüt ediyorum. O kişiden başka da kimse satmıyor. Bulamadım başka yerde. Bir kişi sadece satıyor. Patentini almış sanırım .sizin aldığınız kişi ki acaba. Başka da bir yerde bulamadım satan 🤔
Dm den aldığım yeri ilettim

Üst Alt