• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanım alışmıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üzerine su atsam fıs fıs. Korkmaz mi daha çok. Alıştırmaya çalışıyorken daha çok güveni gitmesin 🤭
Sizin üzerinize su atılırsa sonuç aynı olur🤭🤭🤭🤭sprey kutusuna sıcak suyu doldurup fıs fıs yapın
Kafes çok yukarıda😔😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ensesine nasıl damlatcam 🤭 daha yeni yeni dal darı alıyor benden kafes içinde. Elime alismadi daha 🤭
Gerekirse eldiven ile tutun, karanlıkta tutmak en kolaydır, ürkmez fazla, ensesine 1 damla damlatılır masaj yapılır, yaklaşık 15 sn😊

nazir

Paylaşımcı
Sizin üzerinize su atılırsa sonuç aynı olur🤭🤭🤭🤭sprey kutusuna sıcak suyu doldurup fıs fıs yapın
Kafes çok yukarıda😔😔
Anladım tamamdır. Aşağıdan çektim belki ondan öyle yukarda görünmustur. Muhabbet kuşu varken daha da yukardaydi. Şimdi indirdim biraz. Çok fazla indiremiyorum. 2 yaşında oğlum var. Olur da bir şeyler falan atar diye çok indirmedim

nazir

Paylaşımcı
Gerekirse eldiven ile tutun, karanlıkta tutmak en kolaydır, ürkmez fazla, ensesine 1 damla damlatılır masaj yapılır, yaklaşık 15 sn😊
Deriye değmesi lazım demi damlanın. Sürekli kullanılıyor mu bu ilaç. Yoksa belli dönemlerde mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Deriye değmesi lazım demi damlanın. Sürekli kullanılıyor mu bu ilaç. Yoksa belli dönemlerde mi
2-3 ayda tekrar edilecek, muhabbet kuşları ada uygukanacak
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın

nazir

Paylaşımcı
Ne yaptıysam meyve sebze yediremedim. Mama kabına koyup veriyorum elime alışık olmadığı için.Acaba yeni diye mi öyle. 7 günlük daha 🤔

nazir

Paylaşımcı
Mama kabinin içine dal dari da koyun onu yerken onu da tadar🤗
Mantıklı düşünmedim bunu sağolun. Dal darı olmasa ne yapicsm bilmiyorum. Dal darı sayesinde kafesin içinde elimden yiyor uzatınca. Fakat hâlâ avucumdan yemiyor. Elimden kaçıyor 🤷🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlar uçabiliyor. O yüzden üç tünek fazla bana göre. Ortadaki tüneğe gerek yok. Onun dışında güzel olmuş.

Son düzenleme:

nazir

Paylaşımcı
Kuşlar uçabiliyor. O yüzden üç tünek fazla bana göre. Ortadaki tüneğe gerek yok. Onun dışında güzel olmuş.
Aslında rahat hareket etsin, her şeye rahat ulaşsın diye böyle düşündüm. Diğer türlü ortadakini alınca sanki bazı şeylere ulaşmasi zor oluyor gibi geldi

zeysssbird

Eski Forumcu
Aslında rahat hareket etsin, her şeye rahat ulaşsın diye böyle düşündüm. Diğer türlü ortadakini alınca sanki bazı şeylere ulaşmasi zor oluyor gibi geldi
Benim sultanım kafesin tavanında duvarlarında gezmeye bayılıyor çıkarırsanız daha çok hareket alanı açmış olursunuz bence çıkarmanız daha iyi olur, yemliğe ve suluğa rahat ulaşsın😊

nazir

Paylaşımcı
Tüyleriyle çok uğraşıyor ara ara. Türlerini düzeltiyor diye biliyorum. Fakat yine de ense damlası alın demişti burdaki arkadaşlar. Fakat elime daha alışık değil. 2 haftalık. Elime gelmez ki ensesine damlatayim 🤭 acaba elime alışana dek. Önceden muhabbet kuşuna kullanıyordum. Bu spreyi mi kullansam. En azından iyice elime gelene dek. Sonrasında Şehmus Usta'dan ense damlası tedarik ederim🤔

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sprey kullanmayın. Ense damlası yapın. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Şişenin içini boşaltıp çalkalayıp temizleyin ve içine temiz içme suyu koyup fıfısla banyo yaptırmanız bu spreyden daha faydalı olur.

nazir

Paylaşımcı
Sprey kullanmayın. Ense damlası yapın. Ben sorun olacağını sanmıyorum. Şişenin içini boşaltıp çalkalayıp temizleyin ve içine temiz içme suyu koyup fıfısla banyo yaptırmanız bu spreyden daha faydalı olur.
Öyle yapıyorum haftada 1. Aslında tüylerini düzeltiyor biliyorum fakat ne olur ne olmaz pıt, parazit falan mı var acaba dedim. Elime alışık değil ya ensesine damlatamam. Zorla elime alıp güvenimi kaybetsin de istemiyorum. Uzaktan fıs fıs yaparak banyo yaptırmak daha makul alışana kadar 🤭

nazir

Paylaşımcı
Şu kafes düzenim bir türlü içime sinmiyor. Kuyruğu hep çok değiyor gibi hissediyorum en soldaki tünekte. Bı zararı olurmu tellere degmesinde. Kafes de çok ufak değil aslına

Üst Alt