Bu bebekler kardeş kuşlardan mı doğdular? Yani anne ve babaları kardeş mi hocamKanli yara olmadigi surece sorun olmaz dimi sehmus bey?
Bu bebekler kardeş kuşlardan mı doğdular? Yani anne ve babaları kardeş mi hocamKanli yara olmadigi surece sorun olmaz dimi sehmus bey?
Demet hanim anne baba da tuy sorunu yok buna ragmen bebeklerde olabiliyor mu? Bu arada yuvaligi dun temizlerken hep altinda seffaf tuy kapsulu vardi ici bos baya vardi. Nasil tarif etsem, tuylerin ucundaki seffaf kisa parcalar varya onlardan ici bosMaşallah SüphanAllah büyümüşler ama bana yolunmuş gibi gelmedi. İnşallah tüğ sorunu yoktur, 20 günlükler ve tüm deride tüğ olması gerekiyordu. İnşallah ben yanılırım. Tüğleri kadar uzun ömürleri olsun inşallah
Yok degiller tamamen farkli sehirlerden ikisideBu bebekler kardeş kuşlardan mı doğdular? Yani anne ve babaları kardeş mi hocam
Maşallah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥹btAmin forte verebilirsiniz mamaların katarak daha çabuk tüğlendiler, anne baba didiyorsa mutlaka çıkar, endişe etmeyin. Ama mutlaka gözlemleyinDemet hanim anne baba da tuy sorunu yok buna ragmen bebeklerde olabiliyor mu? Bu arada yuvaligi dun temizlerken hep altinda seffaf tuy kapsulu vardi ici bos baya vardi. Nasil tarif etsem, tuylerin ucundaki seffaf kisa parcalar varya onlardan ici bos
Bebekleri ben hic beslemedim hep anne baba besliyor. Yumurta mamasi yapiyorum 2 gune bir sularina bazen entrobac ve gerwit koyuyorum. Suyuna bt amin versem olur mu? Yada bende arada bebekleri beslesem kendim besleme mamasiyla anne baba cocuklari birakir mi?Maşallah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥹btAmin forte verebilirsiniz mamaların katarak daha çabuk tüğlendiler, anne baba didiyorsa mutlaka çıkar, endişe etmeyin. Ama mutlaka gözlemleyin
Benimde bebeklerim var, anne babası çok güzel besliyor ama ben sabah erkenden kahvaltı yaptırıyorum onlara. Kursaktan Şehmus kardeşimden aldığım protein tozu (un kurdu var içinde özellikle), Gervit-w ve probiyotik ve zeolit tozu veriyorum, anne saat 10 da ve akşama kadar tekrar besliyor. Sizde verin elinize alıyorsunuz anne kıskanmaz benceBebekleri ben hic beslemedim hep anne baba besliyor. Yumurta mamasi yapiyorum 2 gune bir sularina bazen entrobac ve gerwit koyuyorum. Suyuna bt amin versem olur mu? Yada bende arada bebekleri beslesem kendim besleme mamasiyla anne baba cocuklari birakir mi?
Cok soru sordum kusura bakmayin ben ancak aksam yedirebilirim. Elle besleme mamasina zeolit, btamin,probiyotik,gerwit bunlardan ne kadar katip yedirmeliyim? Birde bebek basi kac ml yapmaliyimBenimde bebeklerim var, anne babası çok güzel besliyor ama ben sabah erkenden kahvaltı yaptırıyorum onlara. Kursaktan Şehmus kardeşimden aldığım protein tozu (un kurdu var içinde özellikle), Gervit-w ve probiyotik ve zeolit tozu veriyorum, anne saat 10 da ve akşama kadar tekrar besliyor. Sizde verin elinize alıyorsunuz anne kıskanmaz bence
Cok soru sordum kusura bakmayin ben ancak aksam yedirebilirim. Elle besleme mamasina zeolit, btamin,probiyotik,gerwit bunlardan ne kadar katip yedirmeliyim? Birde bebek basi kac ml yapmaliyim
Estağfurullah ben bebek için sabahları kursak bomboş olduğu için 3-4 ml veriyorum. tepeleme 1 çay kaşığı mama ile pirinç tanesi kadar Zeolit karıştırın. Gervit-w 2 damla probiyotik, mercimek kadar, bir hafta sonra btAmin forte 1 damla bir minnoş için. Birer gün ara ile. Protein tozunu 3 kere verdim. Gervit, probiyotik 1 kez verdim. Haftaya birdaha vercemşifa olsun bebişlereCok soru sordum kusura bakmayin ben ancak aksam yedirebilirim. Elle besleme mamasina zeolit, btamin,probiyotik,gerwit bunlardan ne kadar katip yedirmeliyim? Birde bebek basi kac ml yapmaliyim
Sabah erkenden verseniz daha iyi olurdu kursak boşkenCok soru sordum kusura bakmayin ben ancak aksam yedirebilirim. Elle besleme mamasina zeolit, btamin,probiyotik,gerwit bunlardan ne kadar katip yedirmeliyim? Birde bebek basi kac ml yapmaliyim
Ben yanlış anlamışım ablaAnne besliyor vitamin için sormuştu
sabah yapmaya calisayim ama zor olacak en azindan aksam desteklemis olurum bir sekilde boyle yaparak umarim tuylerimiz de bir an once duzene girerSabah erkenden verseniz daha iyi olurdu kursak boşken
Bu arada takviyeleri her gun mama ile vereyim mi? Yani 1 hafta boyunca mama+gerwit+probiyotik hafta sonunda 1 gun de mama icine btamin dogru anladim umarimEstağfurullah ben bebek için sabahları kursak bomboş olduğu için 3-4 ml veriyorum. tepeleme 1 çay kaşığı mama ile pirinç tanesi kadar Zeolit karıştırın. Gervit-w 2 damla probiyotik, mercimek kadar, bir hafta sonra btAmin forte 1 damla bir minnoş için. Birer gün ara ile. Protein tozunu 3 kere verdim. Gervit, probiyotik 1 kez verdim. Haftaya birdaha vercemşifa olsun bebişlere
Evet doğruBu arada takviyeleri her gun mama ile vereyim mi? Yani 1 hafta boyunca mama+gerwit+probiyotik hafta sonunda 1 gun de mama icine btamin dogru anladim umarim
Akşam kursakta mama mutlaka olur, ona göre ayarlayın ölçüyü şiringa içinde ne kadar yerse artık, Şifa olsunsabah yapmaya calisayim ama zor olacak en azindan aksam desteklemis olurum bir sekilde boyle yaparak umarim tuylerimiz de bir an once duzene girer
Cok tesekkur ederim demet hanim bugunden basliyayim desteklemeyeAkşam kursakta mama mutlaka olur, ona göre ayarlayın ölçüyü şiringa içinde ne kadar yerde artık, Şifa olsun
Rica ederimCok tesekkur ederim demet hanim bugunden basliyayim desteklemeye
Tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin sora sora ogrenicez cocuklarima zarar gelsin istemiyorum gercekten. Az once btamin le mama yapip bebeklere biraz yedirdim agizlarina azicik sikarak tabi aliskin degiller cok fazla yemediler. Yinede faydasi olmustur diye dusunuyorum. Bebekleri yerine koydum babanin kafayi sokup bebeklere uzandigini gordum oyle beslemede yapiyor bazen kapagi acip video cekiyim derken bebegin kafasindan tuy yoldugunu yakaladim. Bizim yolan canavar belli oldu ayirdim onu baska bir kafese ama cok fazla disi ve erkek birbirine bagiriyor. Bu sekilde sorun olur mu? Ayni odadalar en uygun sicaklik orada. Anneye yumurta mamasi verdim zeolitli ayirdiktan sonra baktim bebekleri besleme sesi geliyor sanirim ac birakmicak. Strese girerler mi bu sekilde? Ayri kalsinlar mi. Birde bebeklerin kakalari sari ve beyaz tonlarinda normal mi? Hep boyleydi bebekler diye normaldir dusundum ama normal mi?Rica ederim
Kusura bakmayın lütfen geç gördüm, Baba didiyorsa ayrı kalsın tabiki kafesleri görecek şekilde yerleştirin, bebekleri anne besliyorsa sorun yok, bebekler 2_3 haftaya zaten büyüyecek. Şuan önemli olan annenin besleme yapması. Endişe etmeyin güvende olmaları daha önemliTekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin sora sora ogrenicez cocuklarima zarar gelsin istemiyorum gercekten. Az once btamin le mama yapip bebeklere biraz yedirdim agizlarina azicik sikarak tabi aliskin degiller cok fazla yemediler. Yinede faydasi olmustur diye dusunuyorum. Bebekleri yerine koydum babanin kafayi sokup bebeklere uzandigini gordum oyle beslemede yapiyor bazen kapagi acip video cekiyim derken bebegin kafasindan tuy yoldugunu yakaladim. Bizim yolan canavar belli oldu ayirdim onu baska bir kafese ama cok fazla disi ve erkek birbirine bagiriyor. Bu sekilde sorun olur mu? Ayni odadalar en uygun sicaklik orada. Anneye yumurta mamasi verdim zeolitli ayirdiktan sonra baktim bebekleri besleme sesi geliyor sanirim ac birakmicak. Strese girerler mi bu sekilde? Ayri kalsinlar mi. Birde bebeklerin kakalari sari ve beyaz tonlarinda normal mi? Hep boyleydi bebekler diye normaldir dusundum ama normal mi?