alpdemm
Aktif Üye
Tabiki onemli olan dolu ve saglikli dogup buyumeleriGenelde 5 tir. Dolu olmasını niyet edelim biz ve tabiki sağlıkla çıkıp büyümelerini de
Tabiki onemli olan dolu ve saglikli dogup buyumeleriGenelde 5 tir. Dolu olmasını niyet edelim biz ve tabiki sağlıkla çıkıp büyümelerini de
En son yüklenen sapsarı olan hariç hepsi dolu. Sarı olanın üzerinden üç dört gün geçmediği için henüz belirmemiş olabilir. Hepsi kalsın. Şimdi bekleme zamanı.Merhabalar tekrardan. Dun yumurtalari kontrol ettim. 1 tanesinde kirmizi damarlar cok belirgin. Bir tanesinde cok hafif var gibi. Bir tanesi sanki yumurtanin bir tarafina toplanip katilasmis gibi. Digerleri bos gibi. İlk yumurta ayin 15 inde gelmisti son yjmurta 2 gun once filandi sanirim. Digerleride gelisim gosterme ihtimali var mi?
Cok heyecanliymis gercekten bu bekleyis ilk yumurta 20 gun sonra mi cikiyorduEn son yüklenen sapsarı olan hariç hepsi dolu. Sarı olanın üzerinden üç dört gün geçmediği için henüz belirlemiş olabilir. Hepsi kalsın. Şimdi bekleme zamanı.
18 günde çıkarCok heyecanliymis gercekten bu bekleyis ilk yumurta 20 gun sonra mi cikiyordu
Bu durum normal değil. Yumurta olacağını sanmıyorum. Dışkısını tuttuğu için olabilir. Entrobac verin. Bir parmak kalınlığında lahana yaprağı verin. Kabızlıkta olabilir.Merhaba tekrardan. Ayin 23 unde 5.yumurtayi yapmisti sultanim. Dun aksam farkettim popo tarafi bayagi sis duruyor. sanki yumurta var gibi bayagi belirgin. 5 gun sonra yine yumurta yaparmi ondan mi sismis acaba? Cok fazla inceleyemiyorum yuvadan cikmiyorlar cunku. Diskilarini hala erkekte diside tutuyor. Yem yemeleri bana normal geldi.evcil olmadigi icin elime alip kontrol de edemiyorum. Birde kuyrugu sabit yukarda tutuyor gibi ama yan kanatlar asagida duruyor ve asagi yukari oynatiyor. Videoda cok mor cikmis ama o kadar degil.
Entrobac vereyim hemen aksam. Eskiden yumurta mamasi havuc filan yiyorlardi son yaptiklarimi yemediler umarim lahana yerler deniyeyim. Biraz poposuna su fisfis yaptim baska konularda okumustumBu durum normal değil. Yumurta olacağını sanmıyorum. Dışkısını tuttuğu için olabilir. Entrobac verin. Bir parmak kalınlığında lahana yaprağı verin. Kabızlıkta olabilir.
Lahanaya hic yaklasmadi, bende biraz marul yedirdim zeytinyagina degdirip. Yinede birsey yoktu tunekle kafesin az disina cikarttim yedek kafesin ustune uctu orda baya buyuk kaka yapti aldim kendi kafesine goturken girisinde hemen tekrar ayni buyuklukte kaka yapti muhtemelen kakasini tutuyor. Kabiz degil sanirim cunku mahfoldu ortalik neden bu kadar tutuyor ne yapabilirim?Bu durum normal değil. Yumurta olacağını sanmıyorum. Dışkısını tuttuğu için olabilir. Entrobac verin. Bir parmak kalınlığında lahana yaprağı verin. Kabızlıkta olabilir.
Umarim artik tutmaz kokusu cekilmez cunkuKuluçka dönemi normal tutması ama bu derece şişlik olduğuna şahit olmadım. Neyse ki boşaltmış içini
Numara verememistim ama son cikanlar 7-8 gunlukSarı olanlar kaç günlük onlar şuan boş duruyor. Boşta olsa yuvada kalsın almayın.
7 8 güne canlanması gerekirdi. O zaman sarı olanlar boş. Ama dediğim gibi onlarda yuvada kalsın. Doğan bebeklere yastık olurlar. Aslına bakarsak boş diyoruz ama her yumurtanın bir amacı varNumara verememistim ama son cikanlar 7-8 gunluk
Tecrube ederek ogrenicez artik7 8 güne canlanması gerekirdi. O zaman sarı olanlar boş. Ama dediğim gibi onlarda yuvada kalsın. Doğan bebeklere yastık olurlar. Aslına bakarsak boş diyoruz ama her yumurtanın bir amacı var
Yaaaa yerim 🫠Merhabalar 2 tane yavrumuz dogmus. Kursaklari bana dolu geldi cunku besleme sesi duyuyorum yuvalikta bakabilirmisiniz?
Kokuya degdi tabi degmez mi titriyorum uzerlerine o kadar guzelmiski iyi dilekleriniz icin tesekkurler insallah. Yumurtayi sarisi ve beyaziyla karistirip mi vermeliyim?Yaaaa yerim 🫠
Hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürleri olsun. Her gün yumurta haşlayın verin anaçlar için kolaylık olur. Hemde sağlıklı olurlar. Maşallah