Bence görünümü doğru. Yarım suluk su, alt aperatı takınca az gibi görünüyor ama değil. Aşağıya sizin için resim ekliyorum. Benimki sizinkinden bile az görünüyor. Bir kaç ml az ya da fazla çok takılmayın.
Takviyeleri asla karıştırmayın. 3 gün arka arkaya, her gün suluğu yıkayıp taze hazırlayarak sadece entrobac, 3 günden sonraki 4.gün gerwit, 5.gün.sadece içme suyu ve o günün gecesi dışkı paylaşımı.
Ayrıca grit kum da bir mamalıkta, kapta içine dışkı gelmeyecek şekilde, her zaman kafeste bulunsun
Takviyeleri asla karıştırmayın. 3 gün arka arkaya, her gün suluğu yıkayıp taze hazırlayarak sadece entrobac, 3 günden sonraki 4.gün gerwit, 5.gün.sadece içme suyu ve o günün gecesi dışkı paylaşımı.
Ayrıca grit kum da bir mamalıkta, kapta içine dışkı gelmeyecek şekilde, her zaman kafeste bulunsun
Hocam ilacı koyduktan sonra su içmiyor mutfak tezganın üstündeki su birikintilerini içiyor ne yapayım geceleyin suluğunu çıkarıp sabah takayımmı yoksa şırınga ile ağzına damlatayımmı
Hocam ilacı koyduktan sonra su içmiyor mutfak tezganın üstündeki su birikintilerini içiyor ne yapayım geceleyin suluğunu çıkarıp sabah takayımmı yoksa şırınga ile ağzına damlatayımmı
Gece suluğunu çıkarıp sabah yeni takviyeli suluğu takın. Gerekirse bu sürede daha az salın. Saldığınızda odadan çıkmasın. Suluğundan başka su kaynağı içmesin.
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊 Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi...