• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Siyah dışkı

Rubenis

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum bir anda böle dışkıladı hali vs yerinde iyi uçuyor tünemiyor ama dışkısı bu şekilde sorun nedir ilaç vs kullanılmadı

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biraz daha gözlemleyin, tek seferlikse bişey olmaz ama birkaç defa daha bu şekilde dışkılamaya devam ederse kuşunuzun videosuyla birlikte tekrar yazarsınız 🙏

Rubenis

Yeni Üye
Biraz daha gözlemleyin, tek seferlikse bişey olmaz ama birkaç defa daha bu şekilde dışkılamaya devam ederse kuşunuzun videosuyla birlikte tekrar yazarsınız 🙏
Tamam şimdi şuan bir dışkı daha yaptı birazdaha yeşil ve suluydu bu şuan gözlemliyorum ötüyor konuşuyor tekrar bu şekilde dışkılarsa geri dönüş yapacağım

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Kum kullanmıyorum ama diğer kuşların kafesinin yanında biraz durdu o zaman kristal şeklinde olan kuşkumunu yemiş olabilir ama çok ihtimal vermiyorum
Sindirim sisteminde kan var hocam haberiniz olsun sulphamezatin verin 1 lt suya 1.3 ml bu kılcal kanayan damarları körler ge kan durur temizler ayrıca 1 tatlı kaşığı yeme veya mamaya 3 damla ayçiçek yağı karıştırın verin ara ara

Bahar Y.

Müdavim
Ek olarak dışkıda köpük var, çok sıkıntılı... Önerilen ilacı kullanmanızı öneririm, kuşu da görebilir miyiz