berrin12939
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
-
Siyah dışkı
Halsizlik
- Hastalık Belirti Tarihi
- 29 Haz 2026
7 yaşında erkek muhabbet kusum var. 4 gündür siyah dışkı yapıp halsizlik başladı.Ögrenci olduğum icin cok param yoktu ama yinede veterinere götürüp baktırmak istedim. Enfeksiyon olabileceğini söyledi. Suya karıştırmam icin 3 günlük antibiyotik şırınga ve 3 tane de günlük ağızdan vermemi istediği şırıngalar verdi. Antibiyotigin 2. Günündeyiz kabarıklık devam ediyor

Kendisi hep zayıf bi kuştu ama ilk defa tarttım. Kilosu normal mi? Kendine gelmesi kac gün sürebilir? Bu süreçlerde ne yapmam lazım, nelere dikkat edebilirim? Ve şuan bence normal zamanlardan daha iştahlı bir sekilde yemek yiyor. Dışkılama süresininin arttığını düşünüyorum. Daha az dışkı yapıyor eskisine göre

En son kakası 2. Resimde. Kan gözlemlemedim. Bu süreçte yapabileceğim ve kusuma ne oldugunu açıklayabilir misiniz?

Kendisi hep zayıf bi kuştu ama ilk defa tarttım. Kilosu normal mi? Kendine gelmesi kac gün sürebilir? Bu süreçlerde ne yapmam lazım, nelere dikkat edebilirim? Ve şuan bence normal zamanlardan daha iştahlı bir sekilde yemek yiyor. Dışkılama süresininin arttığını düşünüyorum. Daha az dışkı yapıyor eskisine göre

En son kakası 2. Resimde. Kan gözlemlemedim. Bu süreçte yapabileceğim ve kusuma ne oldugunu açıklayabilir misiniz?