• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum siyah dışkı yaptı.

ArslanMeltem

Yeni Üye
Tüy değiştirme döneminde olan 5 yaşında erkek muhabbet kuşum iki gündür siyah dışkı yapıyor. Ayrıca ara ara beyaz sıvı dışkı yapıyor. Uçuyor, konuşuyor hareketli ve yemini suyunu içiyo. Sadece tüylerini kabartarak tünemesi var. Cere rengi de maviden kahverengiye dönüyor. İshal olduğunu düşünerek patates yedirdim. Güzelce yedi ama Hala tüylerini kabartarak oturuyor. Acaba geçici bir durum mu?

Ekli dosyalar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Tüy değiştirme döneminde olan 5 yaşında erkek muhabbet kuşum iki gündür siyah dışkı yapıyor. Ayrıca ara ara beyaz sıvı dışkı yapıyor. Uçuyor, konuşuyor hareketli ve yemini suyunu içiyo. Sadece tüylerini kabartarak tünemesi var. Cere rengi de maviden kahverengiye dönüyor. İshal olduğunu düşünerek patates yedirdim. Güzelce yedi ama Hala tüylerini kabartarak oturuyor. Acaba geçici bir durum mu?
Hormonal bir bozukluk diye biliyorum cerenin değişmesi iç parazit veya herhangi bir iç hastalık durumu olabilir siyah dışkı da bunu belirler tecrübeli üyelerimizi etiketliyorum yorumlarını almak için 🙏🏻 @Demet bükay @EzgiA @Aslı Ö.

Üst Alt