• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukta apse oluşumu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bugun boyunlugunu cikarmak zorunda kaldim tam bir hafta oldu durumu iyi gibi ama gogus kemigi cikmis elime aldim baktım umarım kuruma degildir :(
Kuruma bir hastalık değildir, hastalığa bağlı zayıflamadır onu da iyileşince takviyelerle toparlarsınız Allah'ın izniyle 🤲🐤

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ne yapayim neler vereyim duzelmesi icin yada kilo almasi için:(
İştahı varsa kanarya yemi,daldarı, yulaf sıklıkla verin şimdilik. Özellikle yulafın içinde potasyum magnezyum demir gibi çeşitli mineraller bulunur. Yüksek karbonhidrat ve yağ oranı yüksektir. Kanatlılar için besleyicidir. Haftada iki kez yumurta maması yapıp verin. Takviyeler ile destekleyin. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ne yapayim neler vereyim duzelmesi icin yada kilo almasi için:(
Merhaba ablacım gözünüz aydın Rabbim şifa versin inşallah 🥰😊🤲
Kızıldarı aspur yulaf önünde dursun, gidip gelip yesin, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka vermelisin
Yumurta maması verebilirsin severek yer ve iştah açar, bağışıklık sistemi güçlenmeli,, fafes dışına çok çıkmasın, çok hareket çok enerji harcatır, iştahı gün gün çogalacaktır😊🤲

Güneşfidan

Aktif Üye
İştahı varsa kanarya yemi,daldarı, yulaf sıklıkla verin şimdilik. Özellikle yulafın içinde potasyum magnezyum demir gibi çeşitli mineraller bulunur. Yüksek karbonhidrat ve yağ oranı yüksektir. Kanatlılar için besleyicidir. Haftada iki kez yumurta maması yapıp verin. Takviyeler ile destekleyin. 🌸
Yulaf yarin aliyorum o zaman marketlerde satilan soyulmus olanlardan alayım en azından onu rahatlikla yer. Birde yarin ona ben yumurta mamasi yapayım :(

Güneşfidan

Aktif Üye
Merhaba ablacım gözünüz aydın Rabbim şifa versin inşallah 🥰😊🤲
Kızıldarı aspur yulaf önünde dursun, gidip gelip yesin, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka vermelisin
Yumurta maması verebilirsin severek yer ve iştah açar, bağışıklık sistemi güçlenmeli,, fafes dışına çok çıkmasın, çok hareket çok enerji harcatır, iştahı gün gün çogalacaktır😊🤲
Tamam canım benim yarin sabah kalkar kalkmaz hemen yapacağım