Güneşfidan
Aktif Üye
Kalkmaz ameliyattan diyorlarCapitol var orası da çok pahalı, inanın elimden başka birşey gelmiyor
Kalkmaz ameliyattan diyorlarCapitol var orası da çok pahalı, inanın elimden başka birşey gelmiyor
Operasyondan kalkar bir çok kuşumuz oldu, fakat doğru cerrah yapmalıKalkmaz ameliyattan diyorlar
Bağışıklık düşükmus zayiflamis bu yuzden kalkmaz dedi ugur petOperasyondan kalkar bir çok kuşumuz oldu, fakat doğru cerrah yapmalı
Rabbim yardımcınız olsunBağışıklık düşükmus zayiflamis bu yuzden kalkmaz dedi ugur pet
Aglamaktan perişan oldumRabbim yardımcınız olsun
Probiyotik eksik etmeyin
Şehrinizde iyi bir cerrah yok mu, onlar alabilir bence, iç organlara yakın değil sonuçtaAglamaktan perişan oldum
Maalesef yok (Şehrinizde iyi bir cerrah yok mu, onlar alabilir bence, iç organlara yakın değil sonuçta
Kanatlı cerrahı değil veteriner hekim cerrah vardır mutlaka, sorun, kayseri ye yakınsanız orada da bir hastane operasyon yapmıştıMaalesef yok (
Demet hocam kıl donmesi olmasin buKanatlı cerrahı değil veteriner hekim cerrah vardır mutlaka, sorun, kayseri ye yakınsanız orada da bir hastane operasyon yapmıştı
Bu kadar büyük apse olabilir mi, çok mu yumuşak, rif ampul sürebilirsiniz, denemekten zarar gelmez, irinli mi, delik yer var mı, iz, çıban gibi bir irin başı var mıDemet hocam kıl donmesi olmasin bu
Keçiören de bir telepati hayvan hastanesi varmis oraya götüreceğim. Kavaklıdere veterinerdeki hoca yokmus 25 Şubat a kadarKavaklıdere veteriner kliniği ile de görüşün derim oradan da güzel dönüşler almıştık Birkaç tane daha ekliyorum çok üzüldüm bugün tek tek araştırdım
Ameliyat a aldilar @Demet bükayBu kadar büyük apse olabilir mi, çok mu yumuşak, rif ampul sürebilirsiniz, denemekten zarar gelmez, irinli mi, delik yer var mı, iz, çıban gibi bir irin başı var mı
İnşallah ameliyatınız çok güzel geçer dualarım sizinleAmeliyat a aldilar @Demet bükay
Allah razi olsun. Veteriner hekim deki artık diski yapamaz olmuş anusu kapaniyor ya icinde patlıcak ölecek yada ameliyat belkide sag çıkacak ama diger sekilde gozunuzun önünde cani yana yana cekmesi sizi mahveder dedi. Tamam dedim bendeİnşallah ameliyatınız çok güzel geçer dualarım sizinle
Nerede aldılar nereye gittiniz?Allah razi olsun. Veteriner hekim deki artık diski yapamaz olmuş anusu kapaniyor ya icinde patlıcak ölecek yada ameliyat belkide sag çıkacak ama diger sekilde gozunuzun önünde cani yana yana cekmesi sizi mahveder dedi. Tamam dedim bende
Keçiören telepati hastanesiNerede aldılar nereye gittiniz?
Hayırlı olsun inşallah sağlığına kavuşur Allah ın izniyle iyi haberlerini bekliyoruz doğru olanı yaptınız gözünüzün önünde acı çekmesi daha kötü en azından bir şansı varKeçiören telepati hastanesi
Yarabbi yarabbi inşallah güzel geçerAmeliyat a aldilar @Demet bükay
Guzel gecti demet hocam iki tane findik büyüklüğünde kitle almislar dikis yok yapistirma yapmislar boyunluk taktilar 48 saat riksli dediler Bundan sonrasi takdir ilahi sen elinden geleni yaptın icin rahat olsun diger şekilde can çekilecekti gozunun önünde boylesi daha iyi oldu dedi veteriner hekimYarabbi yarabbi inşallah güzel geçer