• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukta apse oluşumu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kavaklıdere veteriner kliniği ile de görüşün derim oradan da güzel dönüşler almıştık 🙏Birkaç tane daha ekliyorum çok üzüldüm bugün tek tek araştırdım 🙏

Ekli dosyalar

Güneşfidan

Aktif Üye
Kavaklıdere veteriner kliniği ile de görüşün derim oradan da güzel dönüşler almıştık 🙏Birkaç tane daha ekliyorum çok üzüldüm bugün tek tek araştırdım 🙏
Keçiören de bir telepati hayvan hastanesi varmis oraya götüreceğim. Kavaklıdere veterinerdeki hoca yokmus 25 Şubat a kadar

Güneşfidan

Aktif Üye
İnşallah ameliyatınız çok güzel geçer dualarım sizinle❤🙏
Allah razi olsun. Veteriner hekim deki artık diski yapamaz olmuş anusu kapaniyor ya icinde patlıcak ölecek yada ameliyat belkide sag çıkacak ama diger sekilde gozunuzun önünde cani yana yana cekmesi sizi mahveder dedi. Tamam dedim bende

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Allah razi olsun. Veteriner hekim deki artık diski yapamaz olmuş anusu kapaniyor ya icinde patlıcak ölecek yada ameliyat belkide sag çıkacak ama diger sekilde gozunuzun önünde cani yana yana cekmesi sizi mahveder dedi. Tamam dedim bende
Nerede aldılar nereye gittiniz?

Güneşfidan

Aktif Üye
Yarabbi yarabbi inşallah güzel geçer 🤲🤲🤲🤲
Guzel gecti demet hocam iki tane findik büyüklüğünde kitle almislar dikis yok yapistirma yapmislar boyunluk taktilar 48 saat riksli dediler Bundan sonrasi takdir ilahi sen elinden geleni yaptın icin rahat olsun diger şekilde can çekilecekti gozunun önünde boylesi daha iyi oldu dedi veteriner hekim