• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukta apse oluşumu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şükür hareketli ama gogus kemigi belirginlesmis :( kuruma olmasindan korkuyorum .
Cerrahi operasyon geçirdi. Bu normal bir süreç. O sivrilik kuşlarda genelde vardır. Yağlanmış kuşlarda belirgin değildir. Zayıf olanlarda daha da belirginleşir. Yemesi içmesi keyfi yerinde ise dediğimiz şekilde beslenme ile dahada toparlar 🌸

Güneşfidan

Aktif Üye
Cerrahi operasyon geçirdi. Bu normal bir süreç. O sivrilik kuşlarda genelde vardır. Yağlanmış kuşlarda belirgin değildir. Zayıf olanlarda daha da belirginleşir. Yemesi içmesi keyfi yerinde ise dediğimiz şekilde beslenme ile dahada toparlar 🌸
Tamam asli çok tesekkur ederim canim sağolasın

Güneşfidan

Aktif Üye
Yine şişlik oluşmuş o alinan yerde yumurta mamasi yaptım yiyor fakat sanirim tekrarliyor hastaligi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yine şişlik oluşmuş o alinan yerde yumurta mamasi yaptım yiyor fakat sanirim tekrarliyor hastaligi
Tüm vücutlar da operasyon sonrası, hücreler, o bölgeye çalışır ve boşluğu doldurmak ister
Yağ dokusu sıvı olabilir, kontrol zamanı gösterirsiniz inşallah sıkıntı olmaz 🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun beklediğimden çok çok iyi 🤲🌸 Yavrunuzun operasyon sonrası zayıflaması çok normal, bağışıklık güçlendikçe tekrar kilo alacaktır ☺