Bursa ya yakın olsaydınız kendi veterinerime yönlendirirdim kendileri kanatlı uzmanı ve bir çok başarılı cerrahi operasyonları oldu hatta forumdan bir arkadaşımız da operasyon içi İstanbul dan geldi buraya şuan yavrusu çok sağlıklı ama uzaksınız ve ayrıca fiyat cidden çok uçuk Allah yardımcınız olsun.Yozgat'ta ikamet ediyorim İstanbul da bir veteriner buldum kuş üzerine ihtisas yapan oraya götüremedigim icin en yakin ankara
Keşke yakın olsa( artik yarin gidiyoruz Allah rizasi icin dua edin lutfen pamuk için birde @Demet bükay @Burçak A. Son halini atayim size Watch unnamed | StreamableBursa ya yakın olsaydınız kendi veterinerime yönlendirirdim kendileri kanatlı uzmanı ve bir çok başarılı cerrahi operasyonları oldu hatta forumdan bir arkadaşımız da operasyon içi İstanbul dan geldi buraya şuan yavrusu çok sağlıklı ama uzaksınız ve ayrıca fiyat cidden çok uçuk Allah yardımcınız olsun.
Net ve yakın bir fotoğraf paylaşır mısınızKeşke yakın olsa( artik yarin gidiyoruz Allah rizasi icin dua edin lutfen pamuk için birde @Demet bükay @Burçak A. Son halini atayim size Watch unnamed | Streamable
Şuan uyuyor '(Net ve yakın bir fotoğraf paylaşır mısınız
Anladım, canlı parazit de olabilir yumurta sarılığı varmıŞuan uyuyor '(
Tekrar fotoğrafa baktım Lipom ve canlı parazit değil, kitle bu, Ankara Veterinerlik fakültesine de gidebilirsinizcerrahi bölümüneAnladım, canlı parazit de olabilir yumurta sarılığı varmı
Fıtık veya kitlesi var Allahın izniyle alınacaktır orası Dualarımız pamuklaKeşke yakın olsa( artik yarin gidiyoruz Allah rizasi icin dua edin lutfen pamuk için birde @Demet bükay @Burçak A. Son halini atayim size Watch unnamed | Streamable
Allah ın izniyle inşallah iyi geçer ve sağlığına kavuşur iyi haberlerini bekliyoruzKeşke yakın olsa( artik yarin gidiyoruz Allah rizasi icin dua edin lutfen pamuk için birde @Demet bükay @Burçak A. Son halini atayim size Watch unnamed | Streamable
Amin inşallah ona bişi olmasin da tek ((Allah ın izniyle inşallah iyi geçer ve sağlığına kavuşur iyi haberlerini bekliyoruz
yapmadılar tedavi falan @Demet bükayAmin inşallah ona bişi olmasin da tek ((
Üzüntünüzü anlıyorum ama hakaret içeren kelimeler yasaktır Düzenledim Ne dediler pekiyapmadılar tedavi falan @Demet bükay
Elimizden bisi gelmez bunun ne oldugunu anlamadik bu zaten kuş elden gitmis vs vsÜzüntünüzü anlıyorum ama hakaret içeren kelimeler yasaktır Düzenledim Ne dediler peki
Röntgen falan çekmediler mi hangisine gittiniz nasıl anlamadılar?Elimizden bisi gelmez bunun ne oldugunu anlamadik bu zaten kuş elden gitmis vs vs
Hayir cekmediler ceksek dahi rontgende birşey cikmaz dedilerRöntgen falan çekmediler mi hangisine gittiniz nasıl anlamadılar?
@Demet bükay @Şehmus BAKIR müsait olduklarında konuya bakacaklardır.Hayir cekmediler ceksek dahi rontgende birşey cikmaz dediler
Çok üzüldümAnkara’da Uğur Pet var Dikmen de isterseniz bir görüşünHayir cekmediler ceksek dahi rontgende birşey cikmaz dediler
Oraya gittim zaten demet hanım birsey bildikleri yok sadece ilac satma derdindelerÇok üzüldümAnkara’da Uğur Pet var Dikmen de isterseniz bir görüşün
Aglamaktan perişan oldummm şişlik git gide artiyor bana diyor ki siyah krems sür diyor belki yararı olur diyor delircem gittim rif ampül aldim ondan biraz surdumOraya gittim zaten demet hanım birsey bildikleri yok sadece ilac satma derdindeler
Capitol var orası da çok pahalı, inanın elimden başka birşey gelmiyorOraya gittim zaten demet hanım birsey bildikleri yok sadece ilac satma derdindeler