lameloballn
Aktif Üye
@Şehmus BAKIR hocam sizde bir bakabilir misiniz rica etsem
Yok kantaron sürmeyin, rif hem antiseptik hem de antibiyotikli olduğu için etkileşime fe girer rifin kaçıncı günü? Bir de sizin için veteriner bakalımvet bulabilsem keşke burda.. bir de sizce ayaşına kantaron yağı sürsem iyi gelir veya rahatlar mı yoksa daha da kötüü olur mu?
4.gün sanırım ya da 3Yok kantaron sürmeyin, rif hem antiseptik hem de antibiyotikli olduğu için etkileşime fe girer rifin kaçıncı günü? Bir de sizin için veteriner bakalım![]()
Lütfen Rif ampule devam edin dokuların hücre yapısında yeni oluşumunda etkisi var4.gün sanırım ya da 3
Bakın yeni doku taze olarak oluşmaya başlamış, enfeksiyon kurudukça doku oluşumu başlar, hücreler daha aktif olur Rif ampul bu süreci hızlandıracak4.gün sanırım ya da 3
Tamam bir haftaya tamamlayın geçmez ise başka tedavi yöntemine geçeriz4.gün sanırım ya da 3
evet devam edeceğim ampul bitene kadar günde 3 kere damlatıyorum. Şu an üstüne basmıyor arada da su içiriyorum. ama ilacı ayağını kaşırken yiyor gibi sıkıntı olur mu gördüğüm an hemen su içiriyorum.Bakın yeni doku taze olarak oluşmaya başlamış, enfeksiyon kurudukça doku oluşumu başlar, hücreler daha aktif olur Rif ampul bu süreci hızlandıracak
çook teşekkür ederimmEndişe etmeyin lütfen yanetkisi yoktur
Taze doku kaşıntı yapar,
Ağız içi bakteriyi de yok eder
Buyrun Rif
Makale - Rif Ampül Nedir? Evcil Kuşlar İçin Nasıl Kullanılır?
Merhaba arkadaşlar, Forumumuza acil yardım için gelen tüm dostlarımız için Rif i açıklamak istiyorum, bakteriyel enfeksiyonlar, kesik, açık yaralar, iltihap kökenli apseler, tüy kökü enfeksiyonları, kanat altına, enseye, kuyruk altına, deri içine yerleşen AKARLARIN yarattığı şiddetli enfeksiyon...kafeskuslari.com
Rica ederim geçmiş olsunçook teşekkür ederimm
Hocam en hızlı iyileştiren kantaron yağı yatak yarasına bile bunu kullanırlar çabuk iyileştirir ama beslenmeye dikkat etmesi lazım arkadaşın biraz bu yavaş gelişir yavaş iyileşir tabiki sürekli temiz tutmak lazım tünekleri iyi temizlemek lazımHocam merhaba yaranın kapanması ve enfeksiyon kapmaması için Rif ampul önerdim, kemik görünüyor ve etrafı enfeksiyon kapmıştı, Gut dan bende şüphelendim fakat açılmış olarak görmemiştim
Merhaba Mehmet hocam emekli sağlıkçıyım tabiki kantaron yağı iyidir, bizlerde kullanıyoruz, fakat yara yanık ve özellikle doku kaybı için Rif i de ivedilikle öneririm, temiz ve hijyen çok önemli bu tip açık yaralarda, hücre yenilenmesini çok etkiler, hızlı iyileşme sağlar, enfeksiyon olmaması gerekliHocam en hızlı iyileştiren kantaron yağı yatak yarasına bile bunu kullanırlar çabuk iyileştirir ama beslenmeye dikkat etmesi lazım arkadaşın biraz bu yavaş gelişir yavaş iyileşir tabiki sürekli temiz tutmak lazım tünekleri iyi temizlemek lazım
Hocam rif ampulü inanin bilmiyorum bilgim nasıl kullanmak lazım nasıl saklamak lazım bir sorun olursa arkadaşlara önereyim bizim yollar biraz ilkel yollar yavaş çalışan yöntemlerMerhaba Mehmet hocam emekli sağlıkçıyım tabiki kantaron yağı iyidir, bizlerde kullanıyoruz, fakat yara yanık ve özellikle doku kaybı için Rif i de ivedilikle öneririm, temiz ve hijyen çok önemli bu tip açık yaralarda, hücre yenilenmesini çok etkiler, hızlı iyileşme sağlar, enfeksiyon olmaması gerekli![]()
Estağfurullah hocam, siz ustasınız bizler çırakHocam rif ampulü inanin bilmiyorum bilgim nasıl kullanmak lazım nasıl saklamak lazım bir sorun olursa arkadaşlara önereyim bizim yollar biraz ilkel yollar yavaş çalışan yöntemler![]()
Çok teşekkür ediyorum hocam estağfurullah hocam hepinizin birbirimizden öğreneceği çok şey varEstağfurullah hocam, siz ustasınız bizler çırakbilgileriniz derya deniz, ben kemdimce 1 damla
Hemen paylaşıyorum
Buyrun
Makale - Rif Ampül Nedir? Evcil Kuşlar İçin Nasıl Kullanılır?
Merhaba arkadaşlar, Forumumuza acil yardım için gelen tüm dostlarımız için Rif i açıklamak istiyorum, bakteriyel enfeksiyonlar, kesik, açık yaralar, iltihap kökenli apseler, tüy kökü enfeksiyonları, kanat altına, enseye, kuyruk altına, deri içine yerleşen AKARLARIN yarattığı şiddetli enfeksiyon...kafeskuslari.com
merhabalar kuşum diğer ayağı şişti basamaz oldu gerwit haricinde bir şey yapabilir miyim şu an?Merhaba Mehmet hocam emekli sağlıkçıyım tabiki kantaron yağı iyidir, bizlerde kullanıyoruz, fakat yara yanık ve özellikle doku kaybı için Rif i de ivedilikle öneririm, temiz ve hijyen çok önemli bu tip açık yaralarda, hücre yenilenmesini çok etkiler, hızlı iyileşme sağlar, enfeksiyon olmaması gerekli![]()
Son halinin resmini görebilir miyimmerhabalar kuşum diğer ayağı şişti basamaz oldu gerwit haricinde bir şey yapabilir miyim şu an?
buyrun bir de çok gagasıyla kaşıyor zaraar vermesinden korkuyorum. rif uygulamaya devam ediyorumSon halinin resmini görebilir miyim![]()
Maalesef bumblefoot ilerlemiş acilen kanatlı uzmanına gitsin ayak altındaki iltihabı da alır pomad verirbuyrun bir de çok gagasıyla kaşıyor zaraar vermesinden korkuyorum. rif uygulamaya devam ediyorum
burada var mı inanın hiç bilmiyorum Trabzın ilçesindeyimMaalesef bumblefoot ilerlemiş acilen kanatlı uzmanına gitsin ayak altındaki iltihabı da alır pomad verir![]()