• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacakta enfeksiyon

lameloballn

Aktif Üye
Götürmeyin lütfen, tedaviye devam edin, size antibiyotik verecek daha da bağışıklık düşecek hiç gerek yok
Diyet yem
Takviyeleri
Rif ampul
Enfeksiyon kapmasın düzeleceğine inanıyorum ben
İlk ve son fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen
diyet yem marka olarak ne önerirsiniz? takviye olarak da söylediğiniz 3 takviyeyi alıcam nasıl uygulamalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
diyet yem marka olarak ne önerirsiniz? takviye olarak da söylediğiniz 3 takviyeyi alıcam nasıl uygulamalıyım
Böyle değil😊rif öncesi ve şimdiki halini paylaşır mısınız 😊
Diyet yem Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu miniğe şu an a vitamini gerekli mutlaka gervit w kullanın yaraya gelince bir hafta içerisinde geçmez ise crystalin animal health sprey alın onunla temizleyin sonrasında terramycin kullanın, eğer kemik iltihabına kadar ilerlerse cerrahi olarak temizlenmesi lazım ayak altının. Bir diğer husus ise eğer devam ederse ve ilerlerse ağızdan antibiyotikle de desteklenmesi lazım 🙏

Batuş

Paylaşımcı
Diyet yem ve takviyeler için mamaistten şehmus hocam size yardımcı olacaktır. Mamaistten güvenerek taze ve kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz. Elimde vitaminlerden vardı size göndermek isterdim ancak bugün ihtiyacı olan bir arkadaşımıza hediye ettim yarın onun için kargolayacağım.

lameloballn

Aktif Üye
Böyle değil😊rif öncesi ve şimdiki halini paylaşır mısınız 😊
Diyet yem Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

ilk attığım foto rif öncesi kullanmadığım bi zamandı sorun ne diye sormak için çekmiştim

lameloballn

Aktif Üye
Diyet yem ve takviyeler için mamaistten şehmus hocam size yardımcı olacaktır. Mamaistten güvenerek taze ve kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz. Elimde vitaminlerden vardı size göndermek isterdim ancak bugün ihtiyacı olan bir arkadaşımıza hediye ettim yarın onun için kargolayacağım.
olsun düşünmeniz yeter teşekkür ederim

lameloballn

Aktif Üye
Merhaba, eğer kabul ederseniz Entrobac 15gr, Gervit-W 10ml, Bt Amin Forte 10ml ben sizin için satın alıp Şehmus Bey'den rica edip size gönderimi sağlatmayı isterim☺
arkadaşlar diyet yem de önermişti onu da şehmus beye söyler misinşz onu kendim karşılamak isterim siz elinizden geleni yaptınnız

lameloballn

Aktif Üye
Maşallah 🤲😊doku oluşumu başlamış şişlik inmiş, enfeksiyon yok kadar az 🥰🤲buyrun ilk ve son hali
inşaallah kurtaracağız yavrumu hepinize teşekkür ederim. rifi her gün uygulamak en doğrusu sanırım iyi ki vetinsöylediğini sayrnizde uygulamadım. Param da yanacak yavrumu kaybedecektim enfeeksiyondan

lameloballn

Aktif Üye
Maşallah 🤲😊doku oluşumu başlamış şişlik inmiş, enfeksiyon yok kadar az 🥰🤲buyrun ilk ve son hali
sizlerden allah razı olsun. ece hanım sağolsun kendisine minnettarım gerekli vitaminleri bana temin etti şehmus beye de teeşekkür ederim. NASIL UYGULAMAM gerektiği hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
sizlerden allah razı olsun. ece hanım sağolsun kendisine minnettarım gerekli vitaminleri bana temin etti şehmus beye de teeşekkür ederim. NASIL UYGULAMAM gerektiği hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim
İhtiyacınız olanı çekinmeden yazın mamaist.com tarafından elimizden geleni yaparız😊
Ece hanım a teşekkür ederim 🥰🤲biz çok büyük bir aileyiz, endişe etmeyin olur mu🥰🤲
Kurtaracağız inşallah kuzymuzu🥰savaşıyor sizinde emeğinize yüreğinize sağlık, günde 2-3 defa sürün, yara üzerine 1 damla yeterli olur, tüylere bulaşmaz😊

lameloballn

Aktif Üye
İhtiyacınız olanı çekinmeden yazın mamaist.com tarafından elimizden geleni yaparız😊
Ece hanım a teşekkür ederim 🥰🤲biz çok büyük bir aileyiz, endişe etmeyin olur mu🥰🤲
Kurtaracağız inşallah kuzymuzu🥰savaşıyor sizinde emeğinize yüreğinize sağlık, günde 2-3 defa sürün, yara üzerine 1 damla yeterli olur, tüylere bulaşmaz😊
amin inşaallah. keşke daha önceden burayı keşfetseydim bundan önce birkaç yavrumu da farklı sebeplerden kaybettim şu an 9 kuşum var 4 ü yavru olmak üzere bu savaşçı annemde 4 yavrumun annesi benim için çok değerli o yüzden 😍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
amin inşaallah. keşke daha önceden burayı keşfetseydim bundan önce birkaç yavrumu da farklı sebeplerden kaybettim şu an 9 kuşum var 4 ü yavru olmak üzere bu savaşçı annemde 4 yavrumun annesi benim için çok değerli o yüzden 😍
Rabbim ömür verdiği sürece savaşıp yeneceğine, sizin de emeğinizle, iyileşeceğine inanıyorum 🥰🤲tüm sorularınızı cevaplamaya hazırız, endişeniz olmasın😊

Üst Alt