• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Benimkiler in daha yavru yapmasına var. Mayıs Haziran'da inşaallah. Be. Geçen gün araştırırken fazlalığı atıyormuş kuşlar. Çünkü sırayla altındayken donduruyormus yumurtaları. Fazla olursa mantıken döndürme olayı zor olacak ..fazlalığı sen al az bişey yok. Yorulmasin bari kuş yardım et ☺😃 bayağı fazla var içinde granül sen çıkar onları bence. Bir yemek kaşığı granül bence kafi
Hiç durmuyor ki yerinde büyümedi bu kuşum nedense hiç sakat kuşum ile birlikte kalıyorlardı sakindi böyle oldu bugün

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Benimkiler in daha yavru yapmasına var. Mayıs Haziran'da inşaallah. Be. Geçen gün araştırırken fazlalığı atıyormuş kuşlar. Çünkü sırayla altındayken donduruyormus yumurtaları. Fazla olursa mantıken döndürme olayı zor olacak ..fazlalığı sen al az bişey yok. Yorulmasin bari kuş yardım et ☺😃 bayağı fazla var içinde granül sen çıkar onları bence. Bir yemek kaşığı granül bence kafi
Bunlarda benim çeteler 🤭hiç yerlerinden durmuyorlar ki hep serbest alıştılar

Ekli dosyalar

lili_

Yeni Üye
Bunlarda benim çeteler 🤭hiç yerlerinden durmuyorlar ki hep serbest alıştılar
Maşallah şunlara bak yav 😄☺ süperler. Benim ölen kuşumda öyleydi. Free takılıyordu:)) şunlara baksana hepsi kafasına göre kendi aleminde. Benimkiler de bu hallerde

Ekli dosyalar

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Peki hepsini aynı kafestemi besliyorsun. Ayrı kafeslerdemi
Ayrı kafeslerde 4tane kafesim var 3 tanesi çift zaten iki tanesininde bitanesi sakat digeride büyümüyor onlarda beraber kalıyorlar sakat kuşuma yardım da ediyor yanındaki kuşum gündüzde hep serbestler beraber akşama kadar iki kusumda böyle yer yaptık diğerlerinden ayrı duruyorlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Takmayın ona erkek yuvaya sahip çıksın sonra yuvalıklı kafese alın dişiyi
Demet hanım dişi kuşumuzda böyle şişlik olmuş o neden oluyor
Ben elime alınca baya çoktu bir anda dışkı yaptı böyleydi dışkısı sarı bezdeki ilk yaptığı masaj yapinca bı anda çokça yaptı sonrada diğer dışkıları yaptı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım dişi kuşumuzda böyle şişlik olmuş o neden oluyor
Ben elime alınca baya çoktu bir anda dışkı yaptı böyleydi dışkısı sarı bezdeki ilk yaptığı masaj yapinca bı anda çokça yaptı sonrada diğer dışkıları yaptı
Kabız olmuş 1 damla sıvıyağ damlatın ağzına