• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım 10 gün oldu ilk yumurtasına ama boş hepside yuvalığı söküp bı kaç ay takmasak olur mu dinlensin diye
Merhaba, hepsi boşsa netleşmesi için ilk yumurta 16 günlük olmalı, bır hafta kalsınlar yine boşsa dinlendirin

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Merhaba, hepsi boşsa netleşmesi için ilk yumurta 16 günlük olmalı, bır hafta kalsınlar yine boşsa dinlendirin
Diğer kuşum yuvalığını alınca bıraktı yumurtlamayı artık eşi ile ilgileniyor dişi kuşum önceden izin vermiyordu yanına yaklaşmasına artık bişey yapmıyor dinlensin diye bı kaç ay yuvalık takmadık

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Merhaba Demet hanım eşime bu mamayı vermişler de kuşlarımız var deyince arkadaşları bu mama ne oluyor acaba salatalarına karıştır demislerde zararliysa vermiycem sormak istedim de size

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Demet hanım eşime bu mamayı vermişler de kuşlarımız var deyince arkadaşları bu mama ne oluyor acaba salatalarına karıştır demislerde zararliysa vermiycem sormak istedim de size
Merhaba yumurta maması tarihi geçmemiş ise
1 tatlı kaşığı salataya katabilirsiniz

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Merhaba maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🤗🤲
Merhaba maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🤗🤲
Demet hanım dişi kuşumuz daha yavru dediler ama bulmuştum kuşum ile eş oldu son bir haftadır dışarda değil ama kafese girince erkek kuşu kovalıyor o neden oluyor rahat bırakmıyor ama dışarda gayet iyiler

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet bir çift kuşum çiftleşirken gördük ama yuvalık takmasak olur mu takmak istemiyorum dişi dinlensin diye
Nurdan hanım sizi de uyarmak zorundayım çünkü ⚠sorunuzun içinde cevabını veriyorsunuz,
Hastalık beslenme hijyen bakım veteriner vs konularında yetersiz olduğunuz zaman mesaj yazın lütfen, acil konular var ve onlara yazıp ilgilenirken, sizden gelen ve cevabını bildiğiniz sorulara cevap veriyorum
Anlayışınız için teşekkür ederim
♦Kafeskuslari.com yöntemi
Mod yöneticisi♦
Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt