• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Evet yumurtalar boş. İlk kuluçkalarıysa tecrübesizlikten dolduramamış olabilirler. Zamanla öğreniyorlar. Dişi hala yumurtluyorsa bekleyin son yumurtadan 5-6 gün sonra kontrol edin, hepsi boşsa alabilirsiniz
Dişi kuşumun ikinci yatışı ilkinde de boş çıkmıştı yumurtaları eşini kabul etmedi yeniden eş aldık kabul etti eşini eşinide eke erkek kuş diye aldık dişi kuşumuz büyük diye

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Dişi kuşumun ikinci yatışı ilkinde de boş çıkmıştı yumurtaları eşini kabul etmedi yeniden eş aldık kabul etti eşini eşinide eke erkek kuş diye aldık dişi kuşumuz büyük diye
Evet yumurtalar boş. İlk kuluçkalarıysa tecrübesizlikten dolduramamış olabilirler. Zamanla öğreniyorlar. Dişi hala yumurtluyorsa bekleyin son yumurtadan 5-6 gün sonra kontrol edin, hepsi boşsa alabilirsiniz
En son cuma günü yumurtladı şuan dada 5yumurtasi var ama dişi kuşumuzu çiftleşmek isterken gördük ama yinede boş yumurtaları

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım erkek kuşumun o büyük tüyü kalkmış ve orası yara olmuş kanamış o tüyü çıktı oradan ama kanamış orası temizledim orayı kaniyor hala
Geçmiş olsun, tampon yapın parmağınızla kanama durur, hafif nemli bir pamukla silin temizleyip fotoğraf paylaşır mısınız lütfen göreyim kırık mı çıkmış mı bakayım

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Geçmiş olsun, tampon yapın parmağınızla kanama durur, hafif nemli bir pamukla silin temizleyip fotoğraf paylaşır mısınız lütfen göreyim kırık mı çıkmış mı bakayım
Sildim ama niye kanamış

Ekli dosyalar

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Tm acımasın çekin onuda, antibiyotik krem sürün yada Rif varsa sürün hemen kurusun enfeksiyon kapmasın
Digeride çıktı Demet hanım fucidin krem olarak bunu sürdüm son hali böyle kremi kaç gün sürelim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Şuan yapacak bir şey yok üzerini örtün uyusun kremi kökler sürün yedirin kalmasın deride
Kulak çöpü iyice güzelce sürdüm yedirdim kombinin yanına koydum yüksek yere ama kuyruğunun kanını su ile silerken ıslandı biraz üşümesin diye bişey yememişti yeni yem yemeye başladı şuan birazda salata karışık sebzelerden yapmıştım ondan yedi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kulak çöpü iyice güzelce sürdüm yedirdim kombinin yanına koydum yüksek yere ama kuyruğunun kanını su ile silerken ıslandı biraz üşümesin diye bişey yememişti yeni yem yemeye başladı şuan birazda salata karışık sebzelerden yapmıştım ondan yedi
Şifa olsun, ıslaklık tedirgin edebilir kurusun düzelir inşallah 😊🤲

Üst Alt