• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bizim erkek kuş pasif çıktı Demet hanım kuşçu öyle dedi bugün eşim götürdü göstermek içinde eşine bakmaz sahip çıkmaz demişler 🤷😔
Nerden anlamış kuşla mı konuşmuş🤷Allah ım yarabbim inanamıyorum daha neler duyacağız😔😔 dişi kuş gelmemiştir yanına, erkek seçmez dişiyi, erkek kaçar Dişilerde baskın dişiler kovalar, yeni gitmiş panikle korkar
Maşallah kuşcuda ord. Prof biliyor kuş dili konuşmuş

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Nerden anlamış kuşla mı konuşmuş🤷Allah ım yarabbim inanamıyorum daha neler duyacağız😔😔 dişi kuş gelmemiştir yanına, erkek seçmez dişiyi, erkek kaçar Dişilerde baskın dişiler kovalar, yeni gitmiş panikle korkar
Maşallah kuşcuda ord. Prof biliyor kuş dili konuşmuş
Anlamadım ki ayakları böyle renk demiş bide iki birleşim yeri beyaz bundan eş olmaz pasif busana umutlanmayin demiş bende bişey anlamadım ama yetişkin dişi kuş çok dövüyordu erkek te bu kuşun yanına yöneldi ama bulduğum kuşum yavru daha henüz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anlamadım ki ayakları böyle renk demiş bide iki birleşim yeri beyaz bundan eş olmaz pasif busana umutlanmayin demiş bende bişey anlamadım ama yetişkin dişi kuş çok dövüyordu erkek te bu kuşun yanına yöneldi ama bulduğum kuşum yavru daha henüz
Doğrudur onlar herşeyi bilir🫤

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Yuva hazırlığına başlamışlardır
Bu kuşum neden se eş kabul etmiyor bu neden oluyor bir sürü erkek kuşun yanına koyduk ama hiç birinide kabul etmiyor şimdide yuvadan çıkmıyor yer hazırlamış yine boş yumurta verecek diye korkuyorum böyle alıştığı icinmi kabul etmiyor eş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu kuşum neden se eş kabul etmiyor bu neden oluyor bir sürü erkek kuşun yanına koyduk ama hiç birinide kabul etmiyor şimdide yuvadan çıkmıyor yer hazırlamış yine boş yumurta verecek diye korkuyorum böyle alıştığı icinmi kabul etmiyor eş
Eş beğenmiyor, petshoptan eş alın erkeklerin içine bırakın kendi seçer

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başka yuvalikta taktik ama yinede aynı 🤷🤦
Güvenmiyor kızgın değildir yuvayı bu yüzden istemez
Kuşlarınızı sürekli çifleştirmek istiyorsunuz🤷bunu anlamıyorum, eş değişimi kafes ortamı stres yapıyor
Bırakın yavru olmasın

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Güvenmiyor kızgın değildir yuvayı bu yüzden istemez
Kuşlarınızı sürekli çifleştirmek istiyorsunuz🤷bunu anlamıyorum, eş değişimi kafes ortamı stres yapıyor
Bırakın yavru olmasın
Çiftleştirmek için değil Demet hanım yalnız kaldığı zaman aşırı derecede öğütüyor ve kendini bir yerlere vuruyor en azından diyoruz eşiile daha rahat olur diye düşünüyoruz eşi yanında olmadığı zaman da bu kez daha da çok bağırıyor işte susmuyor durduramıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt