• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Hangisini dişi anlaşılmıyor iki yeşil anlaşıyor gibi dişi erkek olarak ayrı kafese alın
Normalde sarı kuşum dişi çerez tamamen mavi olan yeşil kuşum erkek onlar çifte ama bizim çiftini kabul etmeyen dişi kuşumuz ona yöneldi ayrı ayrı kafeslerde duruyorlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Evet dün söylemiştim kavga olabilir diye
Demet hanım o bizim eşini kabul etmeyen kuşumuzun erkek kuşu biz onunla birlikte aldığımız sakat kuşa gidiyor sürekli ve iki üç gündür de onunla ilgileniyor kuşunuz hiç diğer kuşlarla ilgilenmiyor sakat kuşumuz o da sadece onunla ilgileniyor onları beraber koysak eş olsalar sıkıntı olur mu ya ben sakat olduğu için yanına erkek kuşu yaklaştıramıyorum korktuğum için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım o bizim eşini kabul etmeyen kuşumuzun erkek kuşu biz onunla birlikte aldığımız sakat kuşa gidiyor sürekli ve iki üç gündür de onunla ilgileniyor kuşunuz hiç diğer kuşlarla ilgilenmiyor sakat kuşumuz o da sadece onunla ilgileniyor onları beraber koysak eş olsalar sıkıntı olur mu ya ben sakat olduğu için yanına erkek kuşu yaklaştıramıyorum korktuğum için
Olmaz engelli kuş çifleştirilemez çiftleşirse yumurtlayamaz, sakın böyle bir hata yapmayın
Sağlıklı kuş yumurtlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt