• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kalsiyum verip kuşunuzu dinlendirin. Kalsiyum eksikliğinden dolayı da kırabilir

Nurdan ŞAKACIER

Aktif Üye
Bu multi vitamin ve aminoasit desteği, sizin calsilux veya nekton msa gibi kalsiyum takviyesi vermeniz lazım
Kuşumun gagası uzamıştı kestirdik fakat hafif kanadı bunun için tatlı badem yağı sürüyorum gagasına ama herhangi bir zararı olur mu kuşumuza korktum açıkçası biraz kestirdiğime de pişman oldum ama yem yiyemiyordu uzamıştı bayağı

Ekli dosyalar

Nurdan ŞAKACIER

Aktif Üye
Calsiyum, probiyotik gerwit-w btAmin forte rutin verin lütfen
Demet hanım kuşumun gagasını kestirdim uzamıştı bayağı yemli yiyemiyordu ama hafif kanadı tatlı badem yağı sürüyorum sürekli kakalarına zararı olur mu kuşumuza korktum keşke kestirmeseydim diyorum şimdi de ama yem de yiyemiyordu hafif bir kan çıktı o kadar çok kanamadı ama ben korktum biraz

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım kuşumun gagasını kestirdim uzamıştı bayağı yemli yiyemiyordu ama hafif kanadı tatlı badem yağı sürüyorum sürekli kakalarına zararı olur mu kuşumuza korktum keşke kestirmeseydim diyorum şimdi de ama yem de yiyemiyordu hafif bir kan çıktı o kadar çok kanamadı ama ben korktum biraz
Merhaba, uzun gaga tamam kesilir ama V şeklinde kesilir bunu kesen küt şekilde dümdüz kesmiş 😔kim kesti petshop mu? Veteriner mi?
Yani pess diyorum😔 sinir dolu Gaganın içi 😔
Tatlı badem yağı sürün ama kokusuz vazelin daha iyi olur bakteriyi önler

Nurdan ŞAKACIER

Aktif Üye
Merhaba, uzun gaga tamam kesilir ama V şeklinde kesilir bunu kesen küt şekilde dümdüz kesmiş 😔kim kesti petshop mu? Veteriner mi?
Yani pess diyorum😔 sinir dolu Gaganın içi 😔
Tatlı badem yağı sürün ama kokusuz vazelin daha iyi olur bakteriyi önler
[/QUOTE veteriner kesti ama onu tekrardan v şeklinde mi kestirelim normalde badem yağı ile gagalarını bakım yapıyordum en sonunda bademyağıyla bakım yapıyorum deyince badem yağı sürün dedi çok az kanadı dedi o zaman şu anda vazelin mi süreyim açıkçası biraz başından sağma yaptı fakat birkaç veterinere aradım yapmıyoruz dediler zor buluyoruz nedense kuşa bakan veteriner sanki onların canı Can değilmiş gibi bakmıyoruz deyip telefonu suratımıza kapatıyorlar maalesef

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ankara’da ikamet ediyorsunuz
Keçiören telepati hayvan hastanesi var Şentepe don durakta kanatlı uzmanı da var Fatih hoca tavsiye ederim kendimde gittim
Yani bir vet böyle kestiyse Rabbim eline düşürmesin bende onun tırnaklarını kökten kesmek isterdim😡el vijdan😡
Dikmende Uğur pet var hiç biri yoksa Ankara veterinerlik fakültesi var😔
Alternatif çok fazla sizin için lütfen götürmeden bizlere danışın inşallah gerek kalmazda🤲
Vazelin sürün çabuk uzasın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayrıca petshoptan da gaga kesimi için yardım alabilirsiniz güzelce keserler yada bir üreticiden

Nurdan ŞAKACIER

Aktif Üye
Ankara’da ikamet ediyorsunuz
Keçiören telepati hayvan hastanesi var Şentepe don durakta kanatlı uzmanı da var Fatih hoca tavsiye ederim kendimde gittim
Yani bir vet böyle kestiyse Rabbim eline düşürmesin bende onun tırnaklarını kökten kesmek isterdim😡el vijdan😡
Dikmende Uğur pet var hiç biri yoksa Ankara veterinerlik fakültesi var😔
Alternatif çok fazla sizin için lütfen götürmeden bizlere danışın inşallah gerek kalmazda🤲
Vazelin sürün çabuk uzasın
Teşekkür ederim şu anda öyle mi kalması gerekiyor v şeklinde kestirelim mi

Nurdan ŞAKACIER

Aktif Üye

Ekli dosyalar