• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu bacaklarda sorun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet hanım kuşlarımız için havuç brokoli karnabahar semizotu maydanoz dereotu bu tarz karışım hazırladım ama doğrumu yanlış ürün var mı acaba
Semizotu çoğu ishal yapar ona dikkat edin çok az verin emeğinize sağlık afiyet olsun 😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Farklı eklemenizi istediğiniz sebze varmıdır acaba
Buyrun

Nurdan ŞAKACIER

Paylaşımcı
Yeşil erkek mavi dişi
Maalesef Demet hanım dişi kuşumuz 3 yaşındaymış fakat hiç yuva falan hiçbir şey takmamışlar ilgilenmemişler daha yeni ben kuşlarımı iyi bakıyorum diye yuva falan takmış komşum ama şu anda çok korkuyor ve girmiyor yuvaya sadece uzaktan bakıyor zamanla alışır mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maalesef Demet hanım dişi kuşumuz 3 yaşındaymış fakat hiç yuva falan hiçbir şey takmamışlar ilgilenmemişler daha yeni ben kuşlarımı iyi bakıyorum diye yuva falan takmış komşum ama şu anda çok korkuyor ve girmiyor yuvaya sadece uzaktan bakıyor zamanla alışır mı
Kızgınlık döneminde değil zaten, kızgınlıkta cere kabuk bağlar, sarı kahverengi ton alır, acele etmeyin şuan çok yeni

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkes ilgilenmiyor malesef😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İstedim ama vermiyorlar maalesef yoksa gerçekten iyi bakılmasını çok istediğim için ben bakarım ver bana dedim ama yok diyor o yüzden ben de ara ara gidip kontrol ediyorum vitamin kalsiyum ilaçlarından götürüp veriyorum
Emeğinize sağlık 😊🤲

Üst Alt