• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanat altı kanıyor

Eyupshn1907

Aktif Üye
3 falan ama kücücük herşeyi yedik hic kilo almadı parazittendi bence

Eyupshn1907

Aktif Üye
10 tane gitsin farketmez günlük bir ampulde bitireyim aşırıya kacmazsa hızlı iyileşsin yeter bana onu böyle görmek üzüyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Eyupshn1907

Aktif Üye
hem parazit hem tüy döneminde kuşum cok zorlanır mı ikisi birden denk geldi

Eyupshn1907

Aktif Üye
pazartesi bi an önce gelsin de vitaminlerinide koyucam yulafınıda vilmectinide yapıcam. tüy döneminde kafesinden cıkartmam gereken yiyecekler var mı gaga taşı blok falan

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
pazartesi bi an önce gelsin de vitaminlerinide koyucam yulafınıda vilmectinide yapıcam. tüy döneminde kafesinden cıkartmam gereken yiyecekler var mı gaga taşı blok falan
Yok hayır Calsiyum kemik yapısı için hepsi kalsın
Kalamar kemigi ve gaga taşı Calsiyum deposudur

Eyupshn1907

Aktif Üye
teşekürler iyi geceler son bi sorum var kus suan tedavi altında ölme ihtimali var mı mesela gec kalmıslık durumumuz var mı ben 3 değil 5 kere yapayım günlük ama ölmesin :(

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
teşekürler iyi geceler son bi sorum var kus suan tedavi altında ölme ihtimali var mı mesela gec kalmıslık durumumuz var mı ben 3 değil 5 kere yapayım günlük ama ölmesin :(
Kuşlarda kalp krizi riski her zaman var, sizden tek istediğim ilaç sürerken sakin olun kuşu sırt üstü tutmayın stres yapmasın, korkmasın, yaranın iyileşeceğini umud ediyorum🤲😊
Ne bir saniye önce nede bir saniye sonra, eğer ki ömrü varsa yenecektir, siz elinizden geleni yapın keşkeleriniz olmasın🤲
Rif çok etkili bir çözeltidir 2 gün sonra kendini belli eder, gördüğünüz yara kurumaya başlar, derinlik içi dolar, o zaman çok yüksek ihtimalle yaşayacaktır Allah ın izniyle 🤲😊
Bugün tedavi başladı inşallah sonuç güzel olur, inanın çok üzüldüm, içim sızladı, nefes alıyor yem yiyor, çok iyi, ben düzeleceğine inanıyorum 🤲

Eyupshn1907

Aktif Üye
saolun tesekürler ama sırt üstü tutmazsam ilacı dökemem ki

zezeynep

Paylaşımcı
Bende hala iyileşme surecinde olan evladımı paylaşayım sizinle. Rif ampulu duzenli kullandik şuan kullanmıyoruz. Pullanan derileri doküyor bulut. Ve bu surecte kesinlikle bağısıklığı korumak saglamlastırmak gerekiyor💪. Ilk akar dendiğinde çok korkmuştum nerden nasıl diye ama çok sukur toparladı. Fakat bağisıklığımız düsüktü ve akar gerçekten can sıkan bir parazit. Bağısıklık sebebiyle tüylerimiz dokuluyor😔. Takviyelerle tekrar tüylendiriyoruz çok sukur. Sizlere de tekrar tekrar geçmiş olsun. Rabbim booll şifalar versin evlatlarımıza🤲 son 3 fotoğraf güncel halimiz. Akarlarımız geçti. Dilerim kimsenin başına gelmesin. Bağışıklığı ne kadar etkiledigini ilk fotoğrafla karşılaştırarak gorebilirsiniz. Takviyelere ve rife devam ettikce toparladı. Sonlardaki fotografta cıkan minik kuyruğumuzda görunuyor🥰🥰🥰 tedirgin olmayın atlatır üstesinden gelirsiniz. Uzun yazdım kusura da bakmayın😊😊😊😊

Ekli dosyalar

Üst Alt