• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanat altı kanıyor

Eyupshn1907

Aktif Üye
Sabah denicem saolun hayvanın ilacını dökmeye uyandım simdi birer damla döküyoruz artık eskisi kadar 2-3 damla dökemiyoruz cok hareketleniyor 😅

Eyupshn1907

Aktif Üye
abla 5 dk önce elimde vefat etti kurtaramadım 🥹🥹

Eyupshn1907

Aktif Üye
Cok kötüydü ışık kapalı telefonla ilgileniyordum yine eskisi gibi hafiften bi ciyaklama sesi duydum napıyor diye sana video cekip atmak istedim farkettim ki hayvanın sekli kaymıs kanatları falan acık düzgün durmuyor ısıgı actıgımda tabana düştü ama değişik düştü öldü sandım elime aldım biraz daha hareketlendi cırpındı bırakmadım ucmasın diye yarasına bikere daha döktüm o ilaçtan acı cekerken ama öldü sitede bu sebepten ilk benim kusum öldü tahmin ediyodum 🥹

Eyupshn1907

Aktif Üye
Bikaç videosunu cektim vefat etme sırasında sana atarım diye. cidden cok üzgünüm ne diceğimi bilemiyorum ölme esnasında kurtarabilir miydim bilmiyorum birazda panik oldum elimden bişey gelmedi sadece ilacını dökebildim su içirmeye çalıştım ama içmedi bende içiremedim o anki panikle suluğa sokmaya calıstım beceremedim gittim biraz elimde dolaştırdım öptüm omzuma koydum başını hafifçe ıslattım ama yok olmadı dal darısı vermek üzereyken öldü hayvan bi anda elimde yok oldu nerdeyse hissetmedim bile bası da dik durmayınca anladım öldüğünü gözü yarım açık gitti kafesinin tabanına koydum şimdi yarın gömeriz 🥹

Eyupshn1907

Aktif Üye
Videoyu cekerken biraz karanlıktı cünkü o zaman daha ölmemisti ciyaklıyordu sadece ama şunu farkettim hayvanın bi kanadı falan aşağı düşer gibi olmuş ben ışığı açınca tabana düştü zaten kanatları acık elimle aldım pek hareket bile edemedi bikac kez çırpınmaya yeltendi o kadar felç kalıp öldü sanırım bilmiyorum kanda akıyordu tünek falan kan olmuş ben elime almadan önce. Hersey 5 dk icinde gerceklesti çok kötüydü videoyu görmeni istiyorum nerden ulaştırabilirim 🥲

Eyupshn1907

Aktif Üye
Böylelikle 3 yıllık bi maceranında sonuna geldik ara sıra sizle sohbet etmek ve yazdıklarınızı okumak haricinde siteye girmeyi düşünmüyorum çok pişmanım aylar belkide yıllar öncesinde bu konu için bi refleks göstermediğim için belki vilmectni erken kullansam bunlar hiç yaşanmayacaktı belki vitamini erken temin etsem suluğuna katsam yine iyilesebilirdi belkide biz beceremedik bu ilaç işini son damlayı damlattığım an elimde öldü az bişey hareketliydi o da gitti acaba o an bünyesi kaldıramadı mı ilacı döktüm diye hiç bilmiyorum tamamen suçlusu benim cok da üzgünüm 3 yıl olmasa 13 yıl olacaktı yinede bitecekti olanla ölene care yok sucluyum pismanım ama çaresi yok artık kafesi temizler miyim temizlemez miyim bilmiyorum çünkü ondan kalan kan bile olsa kalmasını istiyorum anı olarak onu cok seviyorduk hepimizi ağlattı elbet buda gecicek alısıcaz ama hic bir zaman unutamiycaz bu eve bidaha asla evcil hayvan girmeyecek cünkü ölünce cidden cok baska seyler yasıyor insan belkide böylesi daha hayırlıydı gözümün önünde oldu sabah kalktıgımda ölü bulsam daha kötü olabilirdi sorgulardım sürekli neden uyanık değildim ki derdim. canım oglum seni cok seviyoruz bizi affet yerin hiç dolmayacak doldurmayada çalışmayacağız 🥹🥲❤

Eyupshn1907

Aktif Üye
Hayvan da olsa insan çok üzülüyor eskisine göre ilgimiz azalmıstı onunda aktifliği azalmıstı ama sürekli dışarı falan cıkartıp oynuyorduk yine gezdiriyoduk yediriyoduk oyunlar oynuyoduo sadece eskisine göre o kadar aşırı fazla ilgilenemiyorduk ama eski nesesi yoktu cok neseliydi ama eskisi kadar değildi eski yaramazlıkları yoktu cok üzüldüm onu bu halde görünce abla sitede bu sebepten kusu ölen ilk kisi oldum daha cok üzüldüm buda böyle bi deneyimdi 2 ilaç daha aldım bu yetmez diye bu ilacın son damlasına ölmek nasibiymiş o kadar eksiklerini aldım ama kullanamadık yeni kuşda almak istemiyorum almam. Peki bişey soracağım kafesi temizlemesek kan falan var veya onu gömmesek gömeceksek bile 2 gün sonra gömsek olur mu abla ben ona doyamadım ev onsuz cok sessiz olacak sanada videoları ulaştırmak istiyorum nerden atabilirim 🥹🥹

Eyupshn1907

Aktif Üye
3 kardeşiz ücümüz oturduk konustuk dertlestik hala ağlıyoruz ağlayacağız da ama arada mizah falan yapıyoruz gülüyoruz cok değişik duygular ama dertlesmek iyi geldi tek isteğim kusun videolarını sana yollayabilmek ha birde kusu 2 gün sonra gömsek nolur ? Bos bi saksı alsak toprak koysak onuda balkona yada catıya bıraksak olur mu illa dışarıya mı gömmemiz lazım ? Suan kusu öpme veya dokunma sansım var mı son kez öpebiliyosam öperim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
videolarıda mevcut burdan atılmıyor
Çok üzüldüm başınız sağ olsun 😔🤲o artık cennet kuşu özgürce acısı ağrısı olmadan uçsun
En güvenli hastalıksız olan yerde, çok huzurlu 😔🤲
Saksı da olur toprakta olur, 😔🤲malesef fotoğraf da belli iç organları sarmış, parazit, kalp krizi geçirdi 😔🤲

Eyupshn1907

Aktif Üye
Valla çok üzüldük ilacımı dökemedik acaba neden içini sardı geç mi kaldık yoksa ölmeden öncede döktüm dökünce tamamen gitti

Eyupshn1907

Aktif Üye
kuşum felc gecirmiş olabilir mi ölmeden 5 dk önce baktıgımda kanadı asagı falan düşüyordu ışığı açıp bakmaya gittiğimde tabana düştü dengesiz sekilde hemen elime aldım ama kalp masajıyla falan döndüremez miydim onu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Valla çok üzüldük ilacımı dökemedik acaba neden içini sardı geç mi kaldık yoksa ölmeden öncede döktüm dökünce tamamen gitti
Ablacım daha çok üzülmeni istemiyorum fakat çok geç kalmışsınız😔 bu parazit çok hızlı ilerler ilk konularda yazmıştım iç organa beyne kadar gider diye
Sen herşeyi yaptın fakat Takdiri ilahi ne derse o olur🤲ömrü bu kadarmış

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kuşum felc gecirmiş olabilir mi ölmeden 5 dk önce baktıgımda kanadı asagı falan düşüyordu ışığı açıp bakmaya gittiğimde tabana düştü dengesiz sekilde hemen elime aldım ama kalp masajıyla falan döndüremez miydim onu
Beyne sıçramış olabilir çok üzüldüm oda sinir sistemini parçalar😔

Eyupshn1907

Aktif Üye
Zaten ölücekti keske benim yüzümden ölmeseydi vilmectini falan erken temin etsem bişeyler yapabilseydim dışarıya gömmek istemiyorum saksı içine atıp üzerine toprak atsam balkona koysam nasıl olur öylece bırakırız 🥲

Eyupshn1907

Aktif Üye
ben şimdi nasıl bir daha hayvan alıp bakayım sonu cok kötü bitiyor öpsem bişey olur mu yada sevsem öldü ama zararı olur mu bana dokunursam falan

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Zaten ölücekti keske benim yüzümden ölmeseydi vilmectini falan erken temin etsem bişeyler yapabilseydim dışarıya gömmek istemiyorum saksı içine atıp üzerine toprak atsam balkona koysam nasıl olur öylece bırakırız 🥲
Daha önce fark etsen zaten çok önce başladın, çok çabaladın, için rahat olsun 🤲Nasıl istersen oraya gömebilirsin🤲

Eyupshn1907

Aktif Üye
Aylar öncesinde korkmayıp bi damla vilmectin döksem bu hale gelmeyebilirdi cok üzülüyorum elimde vefat etti kaldıramıyorum hiç bişey yapamadım 3-5 yıl sonra yine ölücekti yine aynı böyle üzülücektim ama bilmiyorum bari biraz fazla yasayıp acı cekmeden ölseydi yazık oldu :(

Eyupshn1907

Aktif Üye
Peki peçeteye sarar öperim kac ay sonra saksı altında bi parçasını bulamayız ? Sürekli tek vücut yaşamaz herhalde yaşar mı

Üst Alt