• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanat altı kanıyor

Eyupshn1907

Aktif Üye
Vitaminler ve ilaç hafta ici gelicek petshoptan alabileceğim pratik seylerden öneriniz varsa alayım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Büyük gibi yarası sanki 2. Kerede uyguladık sabah uygulayabilirsek bidaha uygularız
Ovvvv çok girmiş parazit günde 3 kez rif ampul şart, kasa kadar inmiş %100 canlı parazit😔ama Rif ampul tedavi edecektir, kulak pamuğu ile değil rifi dökün o bölgeye, yarın şiringa alın ve içine çekin, İğneyi çıkarıp sıkarak rif dökün😔yaklaşık 15-20 gün önce, parazit oluşumu başlamış🤲😔

Eyupshn1907

Aktif Üye
rifi döküyoruz üstüne pamukla basıyoruz şırınga olayını anlamadım tam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
rifi döküyoruz üstüne pamukla basıyoruz şırınga olayını anlamadım tam
Pamuk yapmayın geri çeker dökün bekleyin 2-3 damla
Şiringa ın iğnesi takılı olarak ampulü içine çekin
Kullanırken İğneyi çıkarın ve şiringaya dokundurmadan az az sıkın içine gitsin ilaç, İğneyi takın kapağı kapatın kaldırın tekrar kullanırken aynı işlemi yapın

Eyupshn1907

Aktif Üye
2-3 damla değil daha cok döktük fazla sulu olunca pamuk batırdık. iğne takma sebebimiz içine ampulu cekmek icin sonrasında sırıngaya kusun tenini temas ettirmeden yarasına sıkacagız degil mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2-3 damla değil daha cok döktük fazla sulu olunca pamuk batırdık. iğne takma sebebimiz içine ampulu cekmek icin sonrasında sırıngaya kusun tenini temas ettirmeden yarasına sıkacagız degil mi
Ne kadar derine ilaç giderse o kadar iyi olur,

Eyupshn1907

Aktif Üye
şırıngaya gerek var mı ki ilacı düzgün döküncede aynı etki olmuyor mu ben sırınga diyince hayvana şğne yapacağız sandım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben çok rica ediyorum size, lütfen sabahta dökün😔🤲çok büyük yarası var😔🤲, bir arkadaşımızın kuşunun tüm vücudunu sarmıştı, çok şükür kurtuldu, sadece rif kullandı, kuş stres yaptı tüm tüylerini yoldu attı, eyvah dedik ama savaşı kazandı maşallah 😊🤲sıra sizde Alahımın izniyle iyi olacak inşallah, emeğinize yüreğinize sağlık, Rabbim yolunuzu açık etsin, cennetin kapısını açıyor size🤲🤲lütfen ihmal etmeyin, size muhtaç tedavi olursa iyileşir olmazsa iç organları sarar bu illet oarazit😔🤲

Eyupshn1907

Aktif Üye
cok büyük bunun yarası gercekci olmak gerekirse bana yüzde elli ihtimal bile gelmiyor şu yarayı gördükten sonra

Eyupshn1907

Aktif Üye
o arkadaşın kusunun fotoyu bulabilir misiniz moralim bozuldu da o günde kac kez uyguluyordu 4-5 falan mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
cok büyük bunun yarası gercekci olmak gerekirse bana yüzde elli ihtimal bile gelmiyor şu yarayı gördükten sonra
Ben gerçekçi yazıyorum zaten siz hiç akar sarmış kuş gördünüz mü? Onlarcasını kurtardık burada
Yemek yiyor su içiyor çok şükür, Ankara da olsanız alır tedavi ederdim
Deri Parçalanmış, eğer ki düzgün uygulanır sa düzelir

Üst Alt