• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanat altı kanıyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Vilmectinin 2 damlası öldürür diye gördüm doğru yanlıs bilemem ama demek ki ağır bişey kuşun bünyesi kaldırabilir mi bu kadar seyi
Rif ampulün işlevi farklıdır, içinde iyot yoktur, bu yüzden hiç bir yanetki yapmaz, yapsaydı şuana kadar belli olurdu
İçiniz rahat etsin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Lütfen okuyun

Eyupshn1907

Aktif Üye
Ya ben korkarım yanlıslıkla 2-3 damla falan gider diye elime bir damla döküp masaj yapsam ensesine olmaz mi ya ensesine yapma sebebimiz ağzıyla didikleyememesi falan değil mi yoksa ölür muhtemelen tadını alsa

Eyupshn1907

Aktif Üye
hmm anladım tamam hafta ici vilmectin damlatırım korkuyorum ama bir damla bile olsa tadını alır yanlıslıkla falan diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ya ben korkarım yanlıslıkla 2-3 damla falan gider diye elime bir damla döküp masaj yapsam ensesine olmaz mi ya ensesine yapma sebebimiz ağzıyla didikleyememesi falan değil mi yoksa ölür muhtemelen tadını alsa
Olur parmağınızla 1 damla damlatın ensesine deriye gelecek şekilde sürün, 10 sn kadar ovun

Eyupshn1907

Aktif Üye
Bu arada kus baya sessiz uyuyor sürekli bu bi sıkıntı mı sesi falan kesildi öyle cok didiklemiyor ama uykuya vurdu kendini ses falan cıkmıyor ilk döktüğümüz sıralarda biraz canlanmıstı oysa ki

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu arada kus baya sessiz uyuyor sürekli bu bi sıkıntı mı sesi falan kesildi öyle cok didiklemiyor ama uykuya vurdu kendini ses falan cıkmıyor ilk döktüğümüz sıralarda biraz canlanmıstı oysa ki
Çok normal şuan savaşıyor destek geldi, parazit hareketlendi kaçıyor ölüyor, kaslarının dokularının içinde😔savaşı kazanmanız çok istiyorum, siz rif sürdükçe milyonlarca parazit ve yumurtası ölecek, 2-3 gün sabredin keyfi yerine gelecektir

Eyupshn1907

Aktif Üye
Umarım vilmectini dökene kadar bi sıkıntı çıkmaz vilmectin gelince vitaminlerde gelecek onlarıda katıcam suyuna ama suan cok sessiz uyuyor sürekli

Eyupshn1907

Aktif Üye
2-3 gün ben böyle devam ederim ama o da devam edebilir umarım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2-3 gün ben böyle devam ederim ama o da devam edebilir umarım
Bakın ditme durmuş bu çok iyi kanatma yok %20 başarı oranı artmış, yulaf ve kızıldarı verin aspur verin
Takviyeleri temin edin
Bu aşamada bağışıklık üst seviye olmalıdır

Eyupshn1907

Aktif Üye
ditme durmadı aslında arada bir kalkıyor ama az didikliyor yani eskiden bi didiklerse uzun süre didiklerdi ve ses cıkarırdı simdi ses yok didiklemede az hemen uyuyor biraz didikleyip kanamada azalmıs veya durmus ona dikkat edemedim pek

Eyupshn1907

Aktif Üye
Kızıl darı ne bilmiyorum arada dal darısı veriyorum az az yulaf var ama kurtlanmıs mıdır bişey olmuş mudur bilmiyorum balkonda poşette bekletiyordum bi sene falan oldu alalı koyayım mı ondan ? Aspurda şu mu oluyor fotoğraf atayım bi dk

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
ditme durmadı aslında arada bir kalkıyor ama az didikliyor yani eskiden bi didiklerse uzun süre didiklerdi ve ses cıkarırdı simdi ses yok didiklemede az hemen uyuyor biraz didikleyip kanamada azalmıs veya durmus ona dikkat edemedim pek
Yarın daha az olur ertesi gün hiç olmaz merak etmeyin, çıkarıp atmak ister kuş bu yüzden dider, atamadıkça kanatır parazitten kanattıkça kendine kanallar açıp ilerler malesef, rif ampul kanallarda paraziti boğuyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kızıl darı ne bilmiyorum arada dal darısı veriyorum az az yulaf var ama kurtlanmıs mıdır bişey olmuş mudur bilmiyorum balkonda poşette bekletiyordum bi sene falan oldu alalı koyayım mı ondan ? Aspurda şu mu oluyor fotoğraf atayım bi dk
Olmaz yulafı bahçeye atın vermeyin

Eyupshn1907

Aktif Üye
Vitamini cöpe atacağım bi işe yaramaz gibime geliyor eskiden kalma oldugu icin. mineral blok koydum kafesine bide şunlar var

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Ekli dosyalar

Eyupshn1907

Aktif Üye
Yulafı atacağım aynı sekilde vitaminide gaga tasıda kücük kalmıs onuda atacagım bu sanırım aspur alalı 5-6 ay oldu bunuda atayim mi

Ekli dosyalar

Üst Alt