• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Genzine Su Kaçtı

ttears

Yeni Üye
Kuşuma yeni su koymuştum sonra birden öksürmeye çalışır gibi oldu, genzine su kaçmış gibi . Kısık kısık sesler çıkardı sonra yemini yedi az önce elime aldım normal öttüğün de sıkıntı olmadı fakat sinirlenip ötmeye çalıştığında ötemedi sesi kısılmış gibiydi... Zamana mı bırakmalıyım yoksa bir şey olmuş olabilir mi emin olamadım. Su an normal duruyor yem de yedi

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
O anın bir videosunu eklermisiniz?

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşuma yeni su koymuştum sonra birden öksürmeye çalışır gibi oldu, genzine su kaçmış gibi . Kısık kısık sesler çıkardı sonra yemini yedi az önce elime aldım normal öttüğün de sıkıntı olmadı fakat sinirlenip ötmeye çalıştığında ötemedi sesi kısılmış gibiydi... Zamana mı bırakmalıyım yoksa bir şey olmuş olabilir mi emin olamadım. Su an normal duruyor yem de yedi
Geçmiş olsun ses kısıklığı devam ediyor mu ? Otememe durumu varmı , öttüğü anın videosunu streamable.com üzerinden yükleyebilirsiniz

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Normal bir video atın bakalım

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bana normal geldi açıkçası

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Süreklimi yapmaya başladı ?

ttears

Yeni Üye
Geçmiş olsun son durumu nedir düzelmesi gerekiyor şuana kadar sürmemeli
Teşekkürler , gece biraz daha yaptı huzursuz oldu fakat bir daha yaptığına şahit olmadım iyi gibi şu an 🙏🏻🙏🏻 Sesi de dün ki gibi değil daha net ötüyor ama hala az da olsa garip gelen bir sesi var gibi bakalım zamanla geçer umarım 🫠

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Teşekkürler , gece biraz daha yaptı huzursuz oldu fakat bir daha yaptığına şahit olmadım iyi gibi şu an 🙏🏻🙏🏻 Sesi de dün ki gibi değil daha net ötüyor ama hala az da olsa garip gelen bir sesi var gibi bakalım zamanla geçer umarım 🫠
Gözlemleyin birdaha olursa kanatlı uzmanı görmesi gerekebilir

Son düzenleme: