• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Muhabbet kuşumun ağzı yaralandı

fındık ve limon

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
22 Tem 2026
Muhabbet kuşum ağzı görseldeki oyuncağın demirine takıldı herhalde ağzına aldı o yüzden zor çıkardım gagasının altı yara oldu çok kanamadı kanaması durdu şuan pek hareketli değil yem ve su uzattım yemedi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum ağzı görseldeki oyuncağın demirine takıldı herhalde ağzına aldı o yüzden zor çıkardım gagasının altı yara oldu çok kanamadı kanaması durdu şuan pek hareketli değil yem ve su uzattım yemedi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
Merhaba geçmiş olsun
Nöbetçi eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile gaga altına sürün lütfen
O bölge zar ve elastiktir kanamaz fakat ağrısı ve enfeksiyon sonrası bakteriye açıktır
Günde 2/3 defa sürün
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen

Ekli dosyalar

fındık ve limon

Yeni Üye
Tamam anladım geçmiş olsun dileğiniz için çok teşekkür ederim umarım birşey olmadan atlatabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusura bakmayın tekrar yazmam gerekti. Bu Ampul tek kullanımlık olduğu için kaç tane almam lazım
1 adet yeterli kuak pamuğunu içine batırın tek damla sürün, sonra ampulün ağzını bantlayın kurumasın, bitene kadar kullanabilirsiniz

Üst Alt