• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum siyah dişkı yapıyo açıl yardim

Ferhat dogan

Yeni Üye
kuşum hasta sıyah dişkı yapıyo ve kabarık tek ayağını hep yukarda tutuyo yem yıyo ama sıyah dişkı yapıyo neden ve ne yapa bılırım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba dışkı resmi görebilir miyiz birde kuşunuzun resmini

Ferhat dogan

Yeni Üye
Merhaba dışkı resmi görebilir miyiz birde kuşunuzun resmini merhaba o kuşumu verdım abıme tedavı edıcek şu an kuruma hastalığına yakalanmiş kuşum var ve çok zayıfladı bıçak gıbı sıvrıleştı ne ılac kullana bılırım lütfen hemen yardım edın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hasta kuşu abinize niye verdiniz madem tedavi edecek demekki bilgisi vardır.. biz kuşu da görmedik dışkı resmini de yani kuruma olduğunu da bilmiyoruz eğer eminseniz acil kanatlı uzmanına götürün derim 👍 öncesinde bize dışkı resmi ve kuşun tunekte resmini yollayın bakalım

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Kuşun dışkıları kötü görünmüyor. Kaç gram ölçme imkanınız var mı?

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar geçmiş olsun, yemin üstündeki yemler sonradan mı döküldü yoksa dışkıda yem bulunuyor mu?

Ferhat dogan

Yeni Üye
Merhabalar geçmiş olsun, yemin üstündeki yemler sonradan mı döküldü yoksa dışkıda yem bulunuyor mu?
Yok kendısı dokuyo ama basen dişkıda yem parçası var yem çok ıyıyo ve dokuyo acaba yıyo gıbımı yapıyo ve sadece tüyden ıbaret şu an su içtiğini de gördüm ıcıyo

Bahar Y.

Müdavim
Dışkıda yeme rastlıyorsanız sindirimle ilgili bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

Bahar Y.

Müdavim
Onun dışında bir kaç dışkı normal gibi geldi bana bir kaçı anormal duruyor şehmus abi bir baksın yinede

Ferhat dogan

Yeni Üye
Kuruma hastalığın belırtılerı de var yanı kemık çok belırgın ve bıcak gıbı

Bahar Y.

Müdavim
Kuruma hastalığı varmı ne yapa bılırım çok zayıf
Kuruma hastalığı diye bir şey yok aslında, oluşan hastalıklardan, bakterilerden vs kuş zayıflayınca kuruma deniyor bu duruma, eğer zayıf gibi geliyorsa gözünüze, ona göre besleme yapabilirsiniz

Bahar Y.

Müdavim
Bu arada kalamar kemiğini ters takmışsınız tam tersi yönde takmanız gerekiyor :)

Üst Alt