• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum sanırım zehirlendi?

anydayykk

Müdavim
elle besleme maması şuan temin edemiyorsanız iyice haşlanmış yumurta sarısına biraz mısır unu ekleyip ılık su ile karıştırıp yoğurt kıvamına getirip geçiçi süreliğine elle besleme maması olarak kullanabilirsiniz. İğnesiz şırınga ile veya elinizde yoksa çay kaşığı ile verebilirsiniz. Kuşunuz açlık dışkısı yapmış, aç, bir şeyler yemesi gerekiyor. Elinizde entrobac da mevcutsa mamanın içine bir mercimek tanesi kadar koyarsanız iyi olur.
Pirinç suyunu da fazla içmiyor. O yüzden acaba ılık su yerine ılık pirinç suyu katsam olur mu acaba? Hiç denediniz mi öyle?

ThorOps

Furkan
Pirinç suyunu da fazla içmiyor. O yüzden acaba ılık su yerine ılık pirinç suyu katsam olur mu acaba? Hiç denediniz mi öyle?
bencede ılık pirinç suyu koyun, yem yemesini istiyorsanız kafesteki tünekleri ve tırmanacağı şeyleri kaldırın kafesine peçete serin ve üstüne yem dökün biraz yanınada pirinç suyunu koyun, kuşları izlemeyi seviyorsa telefondan muhabbet kuşu videolarıda açabilirsiniz mutlu olur

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Pirinç suyunu da katabilirsiniz, tam ölçeği bilmiyorum ama göz kararı birazcık ekleyebilirsiniz. Mamanın kıvamı yoğurt kıvamında olmalı.

anydayykk

Müdavim
bencede ılık pirinç suyu koyun, yem yemesini istiyorsanız kafesteki tünekleri ve tırmanacağı şeyleri kaldırın kafesine peçete serin ve üstüne yem dökün biraz yanınada pirinç suyunu koyun, kuşları izlemeyi seviyorsa telefondan muhabbet kuşu videolarıda açabilirsiniz mutlu olur
Bu arada içirebildim, yani şu an kanat titremesi yok, uçuyor da. Biraz daha iyi. Patates verdim. Vermeye devam edeceğim. Yumurta mamasını da öğlen 4 gibi vereceğim.
Pirinç suyunu da katabilirsiniz, tam ölçeği bilmiyorum ama göz kararı birazcık ekleyebilirsiniz. Mamanın kıvamı yoğurt kıvamında olmalı.
Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏼

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu arada içirebildim, yani şu an kanat titremesi yok, uçuyor da. Biraz daha iyi. Patates verdim. Vermeye devam edeceğim. Yumurta mamasını da öğlen 4 gibi vereceğim.

Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏼
Yumurta mamasını verseydiniz yem yemiyorsa

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Beyaz peçete üzerine güncel dışkılarını paylaşır mısınız? :)

anydayykk

Müdavim
Beyaz peçete üzerine güncel dışkılarını paylaşır mısınız? :)
Yemek yemeden önce yaptı en son o da su gibiydi, biraz sanki sümüğümsü bir yapıda. Şu an biraz yedi yani azıcık çok değil. Bekleyeceğim dışkısını.