• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun sanırım ayağı kırıldı ne yapmalıyım

marinette

Yeni Üye
muhabbet kuşumuz yerdeydi yanlışlıkla ayağına basıldı ilk uçup yere indiğinde hayvan yamuk duruyordu kesin kırıldı diye düşündüm ama morali yerinde kafesten çıkmaya çalışıyo çok hafif ayağını sağ sol yapınca bağırmıyo ve kafesin içinde yürüyebiliyo ama ayağı hep havada kutuların içinde durmadığı için mecbur tünekte tek ayak üstünde canının yandığını düşünüyorum ailem asla veterinere götürmüyor ben de öğrenciyim götüremiyorum ne yapmam gerek kırık kendi kendine iyileşir mi

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
muhabbet kuşumuz yerdeydi yanlışlıkla ayağına basıldı ilk uçup yere indiğinde hayvan yamuk duruyordu kesin kırıldı diye düşündüm ama morali yerinde kafesten çıkmaya çalışıyo çok hafif ayağını sağ sol yapınca bağırmıyo ve kafesin içinde yürüyebiliyo ama ayağı hep havada kutuların içinde durmadığı için mecbur tünekte tek ayak üstünde canının yandığını düşünüyorum ailem asla veterinere götürmüyor ben de öğrenciyim götüremiyorum ne yapmam gerek kırık kendi kendine iyileşir mi
@Demet bükay @Aslı Ö.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Kırık rontgen çekilmeden net anlaşılmaz, parçalı kırık ise kangren eski fazla olur, kuş telef olur, acil veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli 😔

marinette

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Kırık rontgen çekilmeden net anlaşılmaz, parçalı kırık ise kangren eski fazla olur, kuş telef olur, acil veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli 😔
Teşekkürler, haklısınız veteriner görmeli götüreceğim sağolun🙏🏻

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba son durum nedir. Doku zedelenmesi de olabilir. En kötü kırık. Ama kırık varsa yanlış kaynarsa kuş sakat kalır yani yamuk basar sürekli. Videosunu net şekilde görebilir miyiz. Ve ayağın fotosunu

marinette

Yeni Üye
Merhaba son durum nedir. Doku zedelenmesi de olabilir. En kötü kırık. Ama kırık varsa yanlış kaynarsa kuş sakat kalır yani yamuk basar sürekli. Videosunu net şekilde görebilir miyiz. Ve ayağın fotosunu
Teşekkürler🙏🏻 Sanırım kırık değilmiş dün ayağını havada tutuyodu sadece bi kaç saniyeliğine basıyordu şimdi tüneğe tutunmaya hızlı yürümeye başlamış ağarlığını sağlam ayağına veriyo ama acıdandır sanırım öyle şeyler okudum ki acıdan kalbi durur vs diye çok çok korktum Screenshot_20260410_211212_Camera.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler🙏🏻 Sanırım kırık değilmiş dün ayağını havada tutuyodu sadece bi kaç saniyeliğine basıyordu şimdi tüneğe tutunmaya hızlı yürümeye başlamış ağarlığını sağlam ayağına veriyo ama acıdandır sanırım öyle şeyler okudum ki acıdan kalbi durur vs diye çok çok korktum Ekli dosyayı görüntüle 103966
Çok iyi maşallah SüphanAllah
Eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz
Sürün ve masaj yapın bastırmadan

Üst Alt