• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İsawww

Aktif Üye
Bu çocuga iyilik yapmak istiyorsan acil iyi bir kanatlı uzmanına götür ayakta ödem var kursakta şişiklik, tüylerde kabarması, halsizlik,iştahsızlık yani daha ne olacak ki götürmeniz için? Eylül ayından beri bu kuşda düzelme olmadıysa ve daha kötüye gittiyse biz ne yapabiliriz müdahele gerekir tetkik gerekir ve ona göre ilaç tedavi besleme lazım 👍
Hocam enyakın bu cumartesi götüre bilirim ozamana kadar dayanır sa bi kanatlı uzman araştırıyorum şuan cumartesi de gidebilirim hocam umarım dayanır ozamana kadar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hocam enyakın bu cumartesi götüre bilirim ozamana kadar dayanır sa bi kanatlı uzman araştırıyorum şuan cumartesi de gidebilirim hocam umarım dayanır ozamana kadar
Nerde ikâmet ediyorsun?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hocam ordunun Gölköy ilçesin deyim
Ordu 🤔 bizim kanatlı uzmanı tavsiyeler konusundan bakıp yakında varsa götür kardeşim yazık 👍sana link atmışlar arkadaşlar hepsi seferber olmuşlar çocugun durumu iyi değil o yüzden üzülme bizide üzme imkanlarını zorlayıp götür bak yakınımda olsaydın ben yardımcı olurdum ama malesef çok uzaksın

İsawww

Aktif Üye
Ordu 🤔 bizim kanatlı uzmanı tavsiyeler konusundan bakıp yakında varsa götür kardeşim yazık 👍sana link atmışlar arkadaşlar hepsi seferber olmuşlar çocugun durumu iyi değil o yüzden üzülme bizide üzme imkanlarını zorlayıp götür bak yakınımda olsaydın ben yardımcı olurdum ama malesef çok uzaksın
Hocam cumar tesi ye kadar dayanırsa Orduda özel kara Deniz Hayvan hastanesi buldum ona götü receğim

İsawww

Aktif Üye
Bütün hocalarıma merhaba çoksevdim kuşumu kaybettim bu sabah ondan geriye kalan birkaç fotoğraf ve güzel anılar cuma günü işim yoktu yarına kadar dayan saydı veterinere gitcektik ama olsun yapacak bişiyok enazından can çekişmesi acı çekmesi bitti zaman ayırıp kuşumun iyiliği için uğraşan tüm hocalıma teşekkür ederim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bütün hocalarıma merhaba çoksevdim kuşumu kaybettim bu sabah ondan geriye kalan birkaç fotoğraf ve güzel anılar cuma günü işim yoktu yarına kadar dayan saydı veterinere gitcektik ama olsun yapacak bişiyok enazından can çekişmesi acı çekmesi bitti zaman ayırıp kuşumun iyiliği için uğraşan tüm hocalıma teşekkür ederim
Fotoğraflarda içim cız etti 😔😓 başınız sağolsun 🙏🏻

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 😭

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun çok üzüldüm kötü acı 😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😔🤲

Üst Alt