İsawww
Aktif Üye
Hocam ilaçlar geldi nasıl vermeliyimGervit ve entrobac doğrudur. Bölünmüş olarak alın fazla alırsanız ziyan olur.![]()
Hocam ilaçlar geldi nasıl vermeliyimGervit ve entrobac doğrudur. Bölünmüş olarak alın fazla alırsanız ziyan olur.![]()
İlaç değil takviyeHocam ilaçlar geldi nasıl vermeliyim
Hocam bugün Gervit W verim yarından son rada enrobac ondan 1günsonrada Probiyotik versem olurmuİlaç değil takviyeprobiyotik entrobac yarım suluğa mercimek tanesi kadar yani çay kaşığının ucuyla koyunuz. Gervit yarım suluğa beş damla olacak şekilde. Pazartesi gervit veriyorsanız perşembe entrobac gibi. Arada birkaç gün olsun. Günleri kendinize göre ayarlarsınız. Takviye vereceğiniz günler ya geceden suluğu kafesinden çıkartın yada sabah birkaç saat öncesinden suluğu önünden alın daha sonra takviyeli suyu verin. Yani kuş susamış olarak içerse daha iyi olur. Rahatsız olan dişi kuşunuza yarınla birlikte probiyotik entrobac üç gün üst üste uygulayın birkaç gün sonrada gervit veriniz. Daha sonra haftada bir e indirirsiniz. Ayrıca son durumu nasıl kuşunuzun.
Genelde sabah saatlerinde öneriyoruz ama bugün başlayın o zaman bugün yarın ve çarşamba entrobac veriniz. Cuma günü de gervit veriniz. Yalnız sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla değiştirin.Hocam bugün Gervit W verim yarından son rada enrobac ondan 1günsonrada Probiyotik versem olurmu
Hocam hasta kuşumu sevim dedim kafestekinin yanına uçmaya çalıştı son ra koltu a uçutu sondurumGenelde sabah saatlerinde öneriyoruz ama bugün başlayın o zaman bugün yarın ve çarşamba entrobac veriniz. Cuma günü de gervit veriniz. Yalnız sulukta en fazla sekiz saat kalsın daha sonra temiz içme suyuyla değiştirin.
Bu şekilde kanatları açık mı duruyor. Streamable.com üzerinden net olacak şekilde videosunu atar mısınız. Tekrardan güncel dışkı fotosu da rica edelim. Beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen.Hocam hasta kuşumu sevim dedim kafestekinin yanına uçmaya çalıştı son ra koltu a uçutu sondurum
Felç olmuş olabilir,mutlaka kanatlı uzmanına götürmek gerekHocam hasta kuşumu sevim dedim kafestekinin yanına uçmaya çalıştı son ra koltu a uçutu sondurum
Streamable Video hocam link i bıraktım fotoraftaki halinden 5 6 sn son raki haliBu şekilde kanatları açık mı duruyor. Streamable.com üzerinden net olacak şekilde videosunu atar mısınız. Tekrardan güncel dışkı fotosu da rica edelim. Beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen.
Hocam birde siz bakin bide oya Streamable Video link iFelç olmuş olabilir,mutlaka kanatlı uzmanına götürmek gerek
Kanat tutulması gibi. Daha önce veteriner hekime götürdünüz müHocam birde siz bakin bide oya Streamable Video link i
Yok hocam götüremedimKanat tutulması gibi. Daha önce veteriner hekime götürdünüz mü
Hocam siz nediyor sunuz durum hakkın daBu şekilde kanatları açık mı duruyor. Streamable.com üzerinden net olacak şekilde videosunu atar mısınız. Tekrardan güncel dışkı fotosu da rica edelim. Beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen.
Atak geçirme gibi bir durum mu. Kuşunuzun gün içinde genel hali nasıl biraz bilgi verir misiniz. En son birkaç gün önce kabarık duruyordu tünekte. Takviyeleri kullanmaya başladınız mı. Probiyotik üç gün arka arkaya kullanilacakti kullandınız mı. Söyledim yine söylüyorum birikmiş güncel dışkı fotosu alalım. Temiz beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen. Dışkı ile hastalık genelde doğru orantı oluyor. Bize ipucu verecek. Bu sorduğum tüm sorulara da cevap veriniz lütfenHocam siz nediyor sunuz durum hakkın da
Hocam dışkı fotarafını atıyorum hala kabarık ama okadar çok deil tek hasta kuşumun dışkısı belli olsun diye erkeğini saldım dışkı sıda böyle hocam ilaç larıda entorbac 1gün sonra 1günprobiacti yarında gerevit vercem hocam aralıksız yaptım ben bide çok fazla su içioAtak geçirme gibi bir durum mu. Kuşunuzun gün içinde genel hali nasıl biraz bilgi verir misiniz. En son birkaç gün önce kabarık duruyordu tünekte. Takviyeleri kullanmaya başladınız mı. Probiyotik üç gün arka arkaya kullanilacakti kullandınız mı. Söyledim yine söylüyorum birikmiş güncel dışkı fotosu alalım. Temiz beyaz peçeteye yada kağıda olsun lütfen. Dışkı ile hastalık genelde doğru orantı oluyor. Bize ipucu verecek. Bu sorduğum tüm sorulara da cevap veriniz lütfen![]()
Kanatlı hekim önerir misiniz ordu bölgesin deyimŞimdi en baştan tekrardan konunuza baktım kuşunuz da epilepsi gibi bir durum var gibi. Arada donuyor kitleniyor diyorsunuz dün de kanatları açık vaziyette atak geçirir vaziyette fotoğraf attınız. Bunun arada tekrarlaması iyi bir şey değil bugün düzelir yarın yada dört gün sonra tekrarlar. Bu sinirsel yani nörolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. Siz veterinere gitmemişsiniz sadece telefon aracılığıyla durumu anlatıp petsop ürünü bir vitamin vermiş. Bu da kanatlılardan anlamayan bir veteriner olduğunu gösteriyor. Önceliğiniz kanatlılardan anlayan hekime gitmeniz. Diğer bir durum ben sıvı probiyotik önermiyorum. Yani probiacti- bird. Elinizde zaten entrobac gibi bir probiyotik varken onu kullanmanızı tavsiye ederim. Dışkı olması gereken dışkı değil. Aynı zamanda zeolitli besleme de öneririm size. Bu en azından vücuttaki bağırsaklardaki zararlı bakterilerin atmasını sağlar sindirimi düzenler dışkıyı düzene sokar. Ama bu atak geçirme durumu için mutlaka kanatlı hekime götürünüz ve ona göre bir tedavi uygulayınız![]()
Merhaba, aslı arkadaşımız aslında size bir çok kez yazmış ama dikkatli okumamışsınız sanırım yazılanları.Hocam dışkı fotarafını atıyorum hala kabarık ama okadar çok deil tek hasta kuşumun dışkısı belli olsun diye erkeğini saldım dışkı sıda böyle hocam ilaç larıda entorbac 1gün sonra 1günprobiacti yarında gerevit vercem hocam aralıksız yaptım ben bide çok fazla su içio
Hocam bu son durumu yemede içmede sıkın tıyok ama çok fazla su içiyor Streamable Video. Hayla şuan bile su içiyor 5 6 dk kadır sulun başında su içiyor bugün normal su ver dim yarın dan itibaran enrobac verimmi 3gün peş peşe dışkısı iyiy sede gervit w verim dedi niz gibiMerhaba, aslı arkadaşımız aslında size bir çok kez yazmış ama dikkatli okumamışsınız sanırım yazılanları.
Probiacti birdü kesinlikle vermeyin. Önermediğim bir ürün artı çok hızlı küflendiğini duymuştum.
Kafesteki renkli gaga taşını çıkarın. Grit kuş kumu devamlı kafesinde olsun. Versele laga mineral blok alabilirsiniz. Grit kum da versele laga olabilir.
3 gün arka arkaya, başka takviye ile karıştırmadan Entrobac verin. Yarım suluğa pirinç tanesi kadar. Su mutlaka şişe su olsun, arıtma, çeşme suyu olmasın. 4.gün sade su içmişken beyaz kağıt ya da peçete üzerinde dışkıları görelim.
4.gün sade su içmişken dışkıları beğenirsek, ertesi gün gerwit vereceğiz.
Asla takviyeleri birbiri ile karıştırmayın.
Kuşu devamlı gözlemleyin. Yem yiyor mu, nefes alırken kuyruğu oynuyor mu? Kusma, öğürme.var mı? Dilini ağzının içinde döndürüyor mu?
Ayrıca bir kanatlı uzmanının görmesinde fayda var.
Hocam sizde bakın son durumuna çok su içiyor normal mi bugün ilaçsız verdim 3gün peş peşe entorbac verip dışkı sı iyiy se gervit w vericem bakın ister seniz bi Streamable VideoSende Yorum Yap! - Kanatlı Uzmanı Tavsiyesi Verir Misiniz? bu linkten size uygun kanatlı hekim veya çevre şehirlerdeki kanatlılara bakabilirsiniz![]()