• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kralcık Papağanı Kızgınlık Yumurtası

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Akdeniz veteriner kliniği öneriliyor oraya sordunuz mu efendim ona göre şimdi arayıp sorayım isterseniz papağanın türünü bilmiyorum yazarsanız iyi olur
Instagram hesaplarından az önce mesaj attım. Ama henüz dönüş olmadı. Türü kralcık papağanı
Akdeniz veteriner kliniği öneriliyor oraya sordunuz mu efendim ona göre şimdi arayıp sorayım isterseniz papağanın türünü bilmiyorum yazarsanız iyi olur
Instagram hesaplarından az önce mesaj attım. Ama henüz dönüş olmadı. Türü kralcık papağanı
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Oraya wp üzerinden mesajı ilettim umarım yanıt gelir saat geç ve işletme kapalı diye aramadım fakat isterseniz toprak veteriner kliniği de var en yüksek puana sahip yorumların bir kısmını incelediğimde muhabbet kuşlarına bakıyormuş belki bu papağanla da olumlu sonuç alabilirsiniz

senakacakk27277

Yeni Üye

[/QUOTE]

Oraya wp üzerinden mesajı ilettim umarım yanıt gelir saat geç ve işletme kapalı diye aramadım fakat isterseniz toprak veteriner kliniği de var en yüksek puana sahip yorumların bir kısmını incelediğimde muhabbet kuşlarına bakıyormuş belki bu papağanla da olumlu sonuç alabilirsiniz
[/QUOTE]
Bir de oraya yazayım o zaman sağ olun

Doğacı

Eski Forumcu
Sabah veteriner hekime götürün enerjisi kalmamış,hatta bugün siz besleme yapın karnını doyurun.
Dışkıları zaten çok kötü. Yemliğinden de zor yiyor yemliği biraz aşağıya indirin kuş rahat yesin

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Oraya da yazdım inşallah kısa sürede yanıt gelir yarın olursa arayayım 05337631341. 08508080627
İki adet numaraları mevcut bu veterinerin

senakacakk27277

Yeni Üye
Sabah veteriner hekime götürün enerjisi kalmamış,hatta bugün siz besleme yapın karnını doyurun.
Dışkıları zaten çok kötü. Yemliğinden de zor yiyor yemliği biraz aşağıya indirin kuş rahat yesin
Kendisi yedi yem ama bizde mi besleyelim nasıl beslememiz gerekiyor

senakacakk27277

Yeni Üye
[/QUOTE]
Oraya da yazdım inşallah kısa sürede yanıt gelir yarın olursa arayayım 05337631341. 08508080627
İki adet numaraları mevcut bu veterinerin
[/QUOTE]
İnşallah. Bende diğer yerlerden dönüt almaya çalışırım

senakacakk27277

Yeni Üye
Hatta sevdiği ne varsa önüne koyun biraz da olsa enerjisini toplasın. Mümkünse ızgara da takın kafes altına yüksek olsun ki dibe eğilemesin❤🦜
Muzu ve elmayı seviyor verdim bugün tekrardan veririm. Olur ızgara da alırım bu şekilde izgarasizken gazeteyi küçük küçük parçalar haline getiriyor neden böyle yapıyor sizce yuva yapmaya mı çalışıyor

Doğacı

Eski Forumcu
Muzu ve elmayı seviyor verdim bugün tekrardan veririm. Olur ızgara da alırım bu şekilde izgarasizken gazeteyi küçük küçük parçalar haline getiriyor neden böyle yapıyor sizce yuva yapmaya mı çalışıyor
Yuva yapmak için yapıyordur. Soyu azalan papağan türü olduğu yazıyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kendisi yedi yem ama bizde mi besleyelim nasıl beslememiz gerekiyor
El besleme maması yoktur evde, şiringa da. Siz sevdiklerini verin. Bolca yesin. Yeşillik vermeyin lütfen ishali artmasın. Ceviz enerji verir kuruyemişi varsa ikram edebilirsiniz.

senakacakk27277

Yeni Üye
El besleme maması yoktur evde, şiringa da. Siz sevdiklerini verin. Bolca yesin. Yeşillik vermeyin lütfen ishali artmasın. Ceviz enerji verir kuruyemişi varsa ikram edebilirsiniz.
Şu an uyuyo yarın versem bunları. Probiyotik ve vitamin konusu nasıl yapacağız kaç günde elime ulaşır bilginiz var mıydı

Üst Alt