• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kralcık Papağanı Kızgınlık Yumurtası

Doğacı

Eski Forumcu
Biz probiyotik alana kadar bişey olmaz öyle değil mi durumundan dolayı çok endişeliyim çünkü bir de aklimdayken duş almayı çok seviyor ama bu sıralar aldirmamiz doğru olur mu
Ben bir şey olmaz demedim.Kuşun sağlığı sizin nasıl baktığınıza bağlı. Gereken ürünleri temin edin.
Banyo alakasız şuan konuyla.

Doğacı

Eski Forumcu
İğne için götürdüğümüz veteriner elindeyken tahmini bir şey söylemişti ama aklımdan çıkmış veterinere götürüp öğrenirim
Kuşunuzu kanatlı uzmanı veteriner hekime götürün. Kanatlılardan anlamayan veteriner hekimlere hiç gitmeyin,birçoğu anlamadığı halde ilaç yazıyor.

Bu yerler kuşlara hizmet veriyormuş,Google hizmetler bölümde yazıyor.
*Akdeniz Veteriner Kliniği Gaziantep
*SEMPATİ VETERİNER KLİNİĞİ VETERİNER HEKİM METİN ABAR
*Veteriner Cat Dogtor
*Arkadaşım Veteriner Kliniği
*Şahinbey Veteriner
*VETPLUS VETERİNER KLİNİĞİ
*Toprak Veterinerlik Hizmetleri Ltd.şti
*Demir Veteriner
*Eylül Veteriner Kliniği
*Gaziantep Veteriner Hekim Arif Oğuzkan
*YONCA VETERİNER KLİNİĞi
*Anfeba Veteriner
*Topaloğlu Veteriner Kliniği
*Karataş Veteriner kliniği
*Karaca Veteriner Kliniği
*Veteriner Gaziantep Artıvet Kliniği
*PETA VETERİNER KLİNİĞİ ve Hayvan Oteli

*Akdeniz Veteriner Hekimliği bu klinikle alakalı Google yorumunda bir kişi tropik kuş besleyenler için burayı tavsiye etmiş.

Araştırın yorumları okuyun sosyal medya hesaplarından da inceleme yapın tavsiyem.
Bu sitede kanatlı uzmanı tavsiyeleri var ama Gaziantep ilinde kanatlı uzmanı önerisi göremedim.

senakacakk27277

Yeni Üye
Kuşunuzu kanatlı uzmanı veteriner hekime götürün. Kanatlılardan anlamayan veteriner hekimlere hiç gitmeyin,birçoğu anlamadığı halde ilaç yazıyor.

Bu yerler kuşlara hizmet veriyormuş,Google hizmetler bölümde yazıyor.
*Akdeniz Veteriner Kliniği Gaziantep
*SEMPATİ VETERİNER KLİNİĞİ VETERİNER HEKİM METİN ABAR
*Veteriner Cat Dogtor
*Arkadaşım Veteriner Kliniği
*Şahinbey Veteriner
*VETPLUS VETERİNER KLİNİĞİ
*Toprak Veterinerlik Hizmetleri Ltd.şti
*Demir Veteriner
*Eylül Veteriner Kliniği
*Gaziantep Veteriner Hekim Arif Oğuzkan
*YONCA VETERİNER KLİNİĞi
*Anfeba Veteriner
*Topaloğlu Veteriner Kliniği
*Karataş Veteriner kliniği
*Karaca Veteriner Kliniği
*Veteriner Gaziantep Artıvet Kliniği
*PETA VETERİNER KLİNİĞİ ve Hayvan Oteli

*Akdeniz Veteriner Hekimliği bu klinikle alakalı Google yorumunda bir kişi tropik kuş besleyenler için burayı tavsiye etmiş.

Araştırın yorumları okuyun sosyal medya hesaplarından da inceleme yapın tavsiyem.
Bu sitede kanatlı uzmanı tavsiyeleri var ama Gaziantep ilinde kanatlı uzmanı önerisi göremedim.
Çok teşekkür ederim bakicam bu dediklerinize

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet abla ama anlamadım konuyu 😅
Arkadaşın çok güzel bir papağanı var iri cins. Fakat eşi yok. Kızgınlık yumurtası atıyor. Calsiyum çok eksilmiş bitkin düşmüş. Elinde takviye yok. Veteriner bulmuş kanatlı uzmanı değil😔aklıma sen geldin, takviyeler eline ulaşana kadar yardımcı olabilir misin. Küçük dostumuz bitap düşmüş.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Arkadaşın çok güzel bir papağanı var iri cins. Fakat eşi yok. Kızgınlık yumurtası atıyor. Calsiyum çok eksilmiş bitkin düşmüş. Elinde takviye yok. Veteriner bulmuş kanatlı uzmanı değil😔aklıma sen geldin, takviyeler eline ulaşana kadar yardımcı olabilir misin. Küçük dostumuz bitap düşmüş.
Evet konuyu okuyunca fark ettim durum çok kritik epey üzüldüm buna umarım atlatacaktır durumu fakat size yemin ederim ki daha elimde bu takviyeden yok abla yani probiyotik almadım daha doğrusu hepsini , çoğu vitaminleri topluca sipariş etmek istedim hepsi dahil olacak şekilde öyle olunca çünkü kargo bir kerede gelmiş olacak o yüzden ay başını bekliyordum yarın inşallah hepsini topluca alacağım keşke yardımcı olabilseydim arkadaşımıza çok üzüldüm adına

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evet konuyu okuyunca fark ettim durum çok kritik epey üzüldüm buna umarım atlatacaktır durumu fakat size yemin ederim ki daha elimde bu takviyeden yok abla yani probiyotik almadım daha doğrusu hepsini , çoğu vitaminleri topluca sipariş etmek istedim hepsi dahil olacak şekilde öyle olunca çünkü kargo bir kerede gelmiş olacak o yüzden ay başını bekliyordum yarın inşallah hepsini topluca alacağım keşke yardımcı olabilseydim arkadaşımıza çok üzüldüm adına
Üzülme ablacım olsa dayanamazsın biliyorum. Peki kanatlı uzmanı bildiğin Gaziantep de

Doğacı

Eski Forumcu
1698782499004.png
Video atar mısınız şuanki.
Kuş şuan nasıl,ne yapıyor ? Yemek yedi mi? Tünekte durabiliyor mu?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Üzülme ablacım olsa dayanamazsın biliyorum. Peki kanatlı uzmanı bildiğin Gaziantep de
Keşke elimde olsaydı yarın hemen ulaştırırdım 😔 ilk defa bir yardım gerekti onda da edemedim ☹ Daha önce hiç gitmedim hiç başıma kötü bir durum gelmedi fakat iyice araştırayım kuşlara bakan bir tane bulayım hemen

senakacakk27277

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 54417
Video atar mısınız şuanki.
Kuş şuan nasıl,ne yapıyor ? Yemek yedi mi? Tünekte durabiliyor mu?
Nasıl video atıyoruz? Evet yedi yemek az önce çektiğim bir videosu var tünege çıkıp yediği şu an uyuyor ilk attığım fotoğraftaki gibi sırt bölgesindeki tüylerini kabartarak aynı pozisyonda uyuyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Keşke elimde olsaydı yarın hemen ulaştırırdım 😔 ilk defa bir yardım gerekti onda da edemedim ☹ Daha önce hiç gitmedim hiç başıma kötü bir durum gelmedi fakat iyice araştırayım kuşlara bakan bir tane bulayım hemen
Üzülme ablacım bende var hepsi ama Antep bana çok uzak ve kargolasam aynı şey. Süre aynı😔elinden bir şey gelmiyor 😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Nasıl video atıyoruz? Evet yedi yemek az önce çektiğim bir videosu var tünege çıkıp yediği şu an uyuyor ilk attığım fotoğraftaki gibi sırt bölgesindeki tüylerini kabartarak aynı pozisyonda uyuyor
[/QUOTE
Streamable.com buraya yükleyin. Link kopyalayıp burda paylaşın lütfen. 15-20 sn olsa daha çabuk yükler

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
[/QUOTE]
Akdeniz veteriner kliniği öneriliyor oraya sordunuz mu efendim ona göre şimdi arayıp sorayım isterseniz papağanın türünü bilmiyorum yazarsanız iyi olur

senakacakk27277

Yeni Üye
Akdeniz veteriner kliniği öneriliyor oraya sordunuz mu efendim ona göre şimdi arayıp sorayım isterseniz papağanın türünü bilmiyorum yazarsanız iyi olur
[/QUOTE]
Instagram hesaplarından az önce mesaj attım. Ama henüz dönüş olmadı. Türü kralcık papağanı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sanırım bu sarı prenses olarak da geçiyormuş. Doğruysa

Ekli dosyalar

Üst Alt